Összejön valamikor Sky és Ward a Shield ügynökei című sorozatban?
Figyelt kérdés
Csak szimplán kiváncsi vagyok!! :)2014. okt. 1. 16:34
1/3 anonim válasza:
Nem, a második évadban Ward csücsül becsukják...
2/3 anonim válasza:
Igen, amikor a HIDRA megtámadja a SHIELD-et, és nem biztos hogy túlélik, Skye megcsókolja Wardot, de utána nem sokkal kiderül, hogy Ward beépített HIDRA ügynök volt, és a látnoknak dolgozik. Minden, amit tett, vagy mondott,hazugság volt, kivéve az érzései Skye iránt, és May-el is csak azért jön össze, mert rájöhetett volna, hogy HIDRA-s. DE a végén Wardot lecsukják. A 2.évad elején viszont Ward jóvá akarja tenni.Én is csak most kezdtem nézni a 2.évadot, de szerintem újra jó lesz (reménykedem).Remélem hasznos volt.:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. jan. 11. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!