Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Általában mennyi idősek az...

Általában mennyi idősek az anime rajongók?

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 15:36
1 2
 11/20 anonim válasza:

Én 16 vagyok most kezdtem el az animézést egy hónapja, hát én ritka hülye voltam hogy eddig nem néztem... :)

BEPÓTOLJUK!!!!!!!!!!!!

2010. ápr. 6. 21:37
 12/20 anonim válasza:
100%
a nagypapám 94 és odaáig van értük... XD ahogy énis L/14
2010. ápr. 25. 20:40
 13/20 anonim válasza:
Hát én 15/L vok és imádom őket!!! Sokan dedós dolognak tartják a társaságomban, de fütyülök rájuk!!! DE a looney tunes meg szeretik XDD (nem akartam megsérteni bárkit is);)
2010. júl. 25. 13:38
 14/20 anonim ***** válasza:
21 éves lány vagyok, és most kezdtem el nézni... Nagyon megszerettem őket! :D
2010. júl. 26. 09:55
 15/20 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy szinte csak fiatal lányok/nők kedvelik az animéket. Vajon miért van ez?

Amúgy néhányat én is kedvelek...

15/L

2010. júl. 26. 14:48
 16/20 A kérdező kommentje:
Vagy csak a lányok/nők ismerik be. Ismerek jó pár fiút is, de ők annyira nem vállalják fel. Inkább csak otthon egymagukban nézegetik őket!
2010. júl. 27. 08:00
 17/20 anonim válasza:
Amúgy nem tudom ki tudja és ki nem de az animék eredetileg felnőtteknek szóló rajzfilmek szóval nem gyerekes:) Amúgy 15/L vagyok és kb 6 évesen Pokémonnal kezdtem... x)
2010. aug. 20. 18:17
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem csak felnőtteknek, van amelyik felnőtteknek vagy már majdnem felnőtteknek szól, de azért akad nem egy amely kifejezetten gyerekeknek való/vagy gyerek lelküeknek:) pl. pokimon, kukucska... nemtartom valószínüleg hogy a 18 fölöttiek a célközönség:D. Amúgy én úgy látom, hogy többnyire a főszereplő életkorával egyezik meg a célközönség kora, ami persze nem jelenti azt, hogy mások nem nézhetik.

Hogy általában mennyi idősek az animések? Szerinem változó. Nálunk pl. én, a 40 év feletti apám, meg a 19 éves öcsém is szereti őket.

Meg persze ez attól is függ hogy hol, mert ha jól tudom Japánban a gyerekektől kezdve felnőttekig mindenki /úgy értem minden korosztály/ nézi őket, meg olvassa a képregényeket. 21/L

2010. aug. 23. 20:34
 19/20 anonim ***** válasza:
13 éves vagyok és imádom:)
2010. szept. 5. 10:53
 20/20 anonim ***** válasza:

Én 24 vagyok, és tizenkét éve kezdtem animéket nézni. (Vagyis azóta tudom, hogy amiket nézek, animék. Ugye Candy Candy, Nils Holgersson, Mumin, Ezüst Nyíl, amiket már 4-5 évesen is néztem)

De van 30 fölötti ismerősöm, aki szintén néz animéket, ha ráér. (mostanában én is inkább mangát olvasok, mert nincs időm)

2010. nov. 16. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!