Általában mennyi idősek az anime rajongók?
Én 16 vagyok most kezdtem el az animézést egy hónapja, hát én ritka hülye voltam hogy eddig nem néztem... :)
BEPÓTOLJUK!!!!!!!!!!!!
Érdekes, hogy szinte csak fiatal lányok/nők kedvelik az animéket. Vajon miért van ez?
Amúgy néhányat én is kedvelek...
15/L
Nem csak felnőtteknek, van amelyik felnőtteknek vagy már majdnem felnőtteknek szól, de azért akad nem egy amely kifejezetten gyerekeknek való/vagy gyerek lelküeknek:) pl. pokimon, kukucska... nemtartom valószínüleg hogy a 18 fölöttiek a célközönség:D. Amúgy én úgy látom, hogy többnyire a főszereplő életkorával egyezik meg a célközönség kora, ami persze nem jelenti azt, hogy mások nem nézhetik.
Hogy általában mennyi idősek az animések? Szerinem változó. Nálunk pl. én, a 40 év feletti apám, meg a 19 éves öcsém is szereti őket.
Meg persze ez attól is függ hogy hol, mert ha jól tudom Japánban a gyerekektől kezdve felnőttekig mindenki /úgy értem minden korosztály/ nézi őket, meg olvassa a képregényeket. 21/L
Én 24 vagyok, és tizenkét éve kezdtem animéket nézni. (Vagyis azóta tudom, hogy amiket nézek, animék. Ugye Candy Candy, Nils Holgersson, Mumin, Ezüst Nyíl, amiket már 4-5 évesen is néztem)
De van 30 fölötti ismerősöm, aki szintén néz animéket, ha ráér. (mostanában én is inkább mangát olvasok, mert nincs időm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!