Tudtok ajánlani nekem jó Stephen King filmadaptációkat?
Amiket eddig én láttam és tetszettek: 1. Dolores Claiborne 2.A remény rabjai 3. Halálsoron 4.Az eminens 5.Tortúra
A Ragyogás nekem személy szerint nem tetszett, az Atlantisz gyermekei még nem volt rossz.
Esetleg még jó filmek Stephen Kingtől?
Elsősorban nem tipikus horror filmekre gondolok,hanem elgondolkodtató darabokra.
Nekem a kedvenceim:
- Végítélet
- Az évszázad vihara
- Álomcsapda
- Holtsáv
- Rózsa
- Langolierek, az idő fogságában
- Menekülő ember
- AZ
- Állj mellém.
Bocsánat. Lemaradt az egyik filmnek a másik szava.
-Rózsa vére.
Amit "kettes" felsorolt, azok közül szerintem csak az Állj mellénk! ér valamit. Dehát ez ízlés kérdése. :)
A felsoroltakon kívül nekem még eléggé bejöttek ezek:
Sorvadj el!
Hasznos holmik
A titkos ablak
Kedvencek temetője 1.
Carrie (ebből kettőt láttam: a 2014-es nem nagyon tetszett, szerintem sokkal jobb a 2002-es Carrie, hiába csak tévéfilmnek csinálták; sokkal jobban eltalálták a szereplőket, a sztorit is érdekesebben bontják ki; az 1976-os változatot nem láttam még)
ma 09:51
Igen, ízlés kérdése kinek melyik film jön be,
Láttam én is a Sorvadj el, és a Hasznos holmik filmet, de mivel előbb olvastam mint a filmet, hogy láttam, így a könyv után eléggé lehangoló lett a film.
A köd film is messze nem olyan mint a könyv.
Ami meg meg sem közelíti a könyvet az a menekülő ember. De ez jó filmben és könyvben is.
Én olyan mély lélektani drámákat keresek,mint pl. a Dolores Claiborne, a Remény rabjai,vagy Az eminens.Nem tudom, hogy Stephen kingnek vannak-e még ilyen művei,illetve készültek-e ezekhez
ezekhez filmadaptációk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!