Tudtok olyan filmeket mondani ami olyan jó mint a "stargate universe" de nem a "star track"?
Figyelt kérdés
2014. szept. 24. 20:37
1/8 A kérdező kommentje:
trek
2014. szept. 24. 20:38
2/8 anonim válasza:
Csillagkapu: Atlantis
Csillagkapu (eredeti sorozat)
Csillagközi romboló (az újabb sorozat, a régit nem tudom milyen)
Babylon 5
3/8 A kérdező kommentje:
Nem voltam elég pontos sem de ezeket mind láttam és nem olyan jó mint az sg-u! Más esetleg nincs?
2014. szept. 24. 21:14
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem nem olyan jó! Sorry
2014. szept. 27. 13:58
8/8 Stargate fan válasza:
Én is láttam már az itt leírt sorozatokat és amit lehet hogy még nem láttál, az a Doctor who (Ki vagy doki?). Valami eszméletlenül jó sorozat. És még most is jönnek ki az új epizódok. Sorozatbarat-on fent van az összes része. Amúgy nem értem, miért mondják sokan, hogy az SGU az béna, meg ilyesmi. Iszonyú jó az atmoszférája a sorozatnak. És a Végzet... GYÖNYÖRŰ hajó. Na, de visszatérve a kérdésedre a válaszom az, hogy Ki vagy doki? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!