Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a film címe?

Mi a film címe?

Figyelt kérdés

Kb. 15 éve láttam tv-ben egy, emlékeim szerint francia filmet. 80as-90es évekből, vígjáték. Sztori: a főszereplő (férfi) asszem egy étterem wcjében talál egy hullát egy aktatáskányi pénzzel. Talán a barátjával indulnak útnak hullástól, pénzestől. Előbbit egyikük tantijának (nagynéni) a birtokán kívánják elásni. Tanti elég ideges természet. Nem tudván ki motoszkál a birtokon, sörétessel lövöldöz vaktában. Ennyire emlékszem, már amennyire... :)

Szinte biztosra vettem, hogy Egy rakás hulla a címe, de ilyet nem találtam.

2014. szept. 24. 15:13
 1/4 anonim válasza:
Ezt én is láttam és nekem is az rémlik hogy Egy rakás hulla volt a címe, ez tuti és szintén úgy emlékszem, hogy francia film. Valami kábelcsatornán ment '96 környékén egyik este, Szív TV, TV3, A3 vagy ilyesmin. Régi műsorújságokat kellene átnézni az OSZK-ban, abban talán van évszám és eredeti cím és akkor előbbre vagyunk. Neten semmi nincs róla.
2014. okt. 11. 15:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. okt. 16. 11:39
 3/4 anonim válasza:

Ma kaptam egy fülest, hogy valószínűleg ez lesz az:

Des cadavres à la pelle (1991)

[link]

[link]

2014. okt. 16. 14:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem melegszik :) Az imdb nem sokat segített, de a kép az határozottan jó irányba halad, köszönöm!
2014. okt. 16. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!