Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Esetleg valaki egy jó filmet?

Esetleg valaki egy jó filmet?

Figyelt kérdés

EZT OLVASD EL MIELŐTT ÍRSZ VALAMIT!!!

Régóta nem találok olyan filmet amit megnéznék szívesen.

Nagyon sok filmet láttam és emiatt nehéz találnom olyat ami érdekelne is. Nem merek úgy nekiállni egy filmnek ,hogy azt senki sem ajánlotta úgyhogy ha tudtok valami tényleg NAGYON JÓ és RITKA filmet akkor írjátok le. Horror és agysorvasztó butaságok nem érdekelnek.

Nem baj ha feliratos.. Sem az ha régi.

Csak akkor ajánlj filmet ha láttad és tényleg nagyon jónak ítéled meg.

Válaszokat előre is köszönöm. :)

2014. szept. 22. 21:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Kell, hogy legyen ezek között olyan, ami felkeltetheti az érdeklődésed:

[link]

2014. szept. 22. 21:42
 2/16 anonim ***** válasza:
Még hozzátenném, van köztük olyan, aminek elég nehéz a nyelvezete és/vagy nyomasztó a hangulata, szóval kérdezz nyugodtan.
2014. szept. 22. 21:45
 3/16 anonim ***** válasza:

Rózsaszín Párduc 1-2 *_____*

Steve Martin filmjei mindig jók, én imádom ezeket:3

2014. szept. 22. 21:47
 4/16 A kérdező kommentje:
Nader és Simin egy válás története milyen?
2014. szept. 22. 21:47
 5/16 A kérdező kommentje:
Dark City? Mehcanikus Narancs? Brazil(elkezdtem nézni de valamiért abba hagytam.. Megéri folytatni?) Többit azt láttam az első 30-ból. És tényleg jók. :)
2014. szept. 22. 21:50
 6/16 anonim ***** válasza:
Az egyik legrealisztikusabb és legkeményebb dráma, amit az iráni kultúra sajátossága nem kicsit dob fel. Nem egy happy film, egy (el)válásról szól
2014. szept. 22. 21:52
 7/16 anonim ***** válasza:

Többek között a Dark City ihlette a Wachowski (akkor még) -fivéreket, illetve a Mátrixot Kicsit gótikus hangulatú sci-fi, ha tetszett Neo története ez is fog.

A Mechanikus narancs már keményebb dió, az első félóra "ultra-violence" néven híresült el teljes joggal (az erőszak számos fajtája jelenik meg), de a történet kimenetele miatt szükségszerű volt.

A Brazil egy igazi angol-humorú "antiutópia", egy bürokrácia által vezérelt világ karikatúrája. Érdemes megnézni már csak Gilliam hihetetlen fantáziája miatt is.

Talán lemaradt, nálam a listán valamennyi film legalább 7-es a 10-es skálán.

2014. szept. 22. 21:56
 8/16 anonim ***** válasza:

De egyszerűbb kiemelnem párat :)

Fack ju Göhte - talán az egyetlen jó német vígjáték az elmúlt évekből, könnyed, kellemes film

The One I love - kafkai történet, romantikus vígjáték egy érdekes megközelítésben(talán még nincs magyar felirat...)

Snowpiercer - elgondolkodtató és stílusos antiutópia

Scott Pilgrim - must see, ha geek vagy

Nyomás alatt - kicsit furcsa hangulatú, de a végére már teljesen szerethető film. Kicsit kedélyjavító is.

2014. szept. 22. 22:01
 9/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a filmeket.

Biztosan megfogom nézni valamelyiket.

2014. szept. 22. 22:11
 10/16 anonim ***** válasza:
Las Vegas végállomás
2014. szept. 22. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!