Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik volt a legmegrázóbb...

Melyik volt a legmegrázóbb film, amit eddig láttál?

Figyelt kérdés
Nem horrorra gondolok, hanem olyan filmre, amitől katarzisba kerülsz, vagy lelki megrázkódtatást okoz, stb. :)
2014. szept. 22. 20:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Felperzselt föld
2014. szept. 22. 21:01
 2/15 anonim ***** válasza:
2014. szept. 22. 21:04
 3/15 anonim ***** válasza:
Precious
2014. szept. 22. 21:17
 4/15 anonim ***** válasza:
van ettől biztosabb borzalmasabb súlyosabb film is de Az őrület határán film engem mélyen érintett.Kár h sokan nem értik meg a film mondanivalóját és aki csatákat akar nézni annak nem ajánlom a filmet!
2014. szept. 22. 21:20
 5/15 anonim ***** válasza:

Egyértelműen a Johnny háborúba megy ( [link]

Miután megnéztem, pontosan ahogy írod, napokig tartó lelki megrázkódtatást okozott, és még most is ha néha eszembe jut és belegondolok...

Erről a filmről írta a metallica az egyik leghíresebb számát a One-t, a szám klipjében a filmből vannak jelenetek (ezért aztán metallica megvette a film jogait is)

Itt van klippel együtt : https://www.youtube.com/watch?v=EzgGTTtR0kc

És nélküle(mivel ami a klippel együtt van abban bele vannak vágva beszélgetések a filmből): https://www.youtube.com/watch?v=aSNJ00iAZ7I

Utóbbiban a dalszöveg is szerepel ha esetleg nem tudsz angolul...(az alapján lefordíthatod)

Míg nem láttam a filmet és nem figyeltem a szövegre addig is nagyot ütött ez a szám, de így hogy már teljes a kép.. hihetetlen..

2014. szept. 22. 21:24
 6/15 anonim ***** válasza:

Millió dolláros bébi, Ég és föld, A háború virágai (nem az amerikai)

[link]

[link]

[link]

Elsőnek én is köszönöm a tippet, nem ismertem ezt a filmet, de már jön is lefelé. :)

2014. szept. 22. 21:39
 7/15 anonim ***** válasza:
Hacsi - A leghűségesebb barát, nem lattam ennel gyonyorubb filmet.
2014. szept. 22. 21:49
 8/15 anonim ***** válasza:

7-es nekem is a Hacsi az egyik legmegrázóbb filmélményem.

A másik pedig a Szégyen című német film.

2014. szept. 22. 21:53
 9/15 anonim ***** válasza:
A Hacsinak érdemes megnézni az eredeti, japán verzióját is, az a valós történetet meséli el. Youtubon fent van magyar felirattal.
2014. szept. 22. 21:57
 10/15 anonim ***** válasza:
Lorenzo olaja
2014. szept. 22. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!