A régi sorozatokban a poénoknál miért van nevetés hang?
Ezen már én is gondolkodtam, de nem fogok nagy okosságot mondani, szerintem ezzel "figyelmeztetnek" hogy na most egy poént hallottál :D
Egyébként nem olyan rossz dolog, mert már volt szerencsém ilyen filmet nézni, nevetéssel és nevetés nélkül is, és kicsit hiányoltam, hogy nem volt meg az az "inger", hogy most mosolyoghatok rajta egy jót.
A következő a helyzet: ha mások nevetését hallod, nagyobb eséllyel találod te is viccesnek az elhangzottakat, ugye ha mások is nevetnek rajta, akkor valószínűleg van is min nevetni. Így a gyengébb poénok is átmennek, azok pedig vannak bőven.
"Egyébként nem olyan rossz dolog, mert már volt szerencsém ilyen filmet nézni, nevetéssel és nevetés nélkül is, és kicsit hiányoltam, hogy nem volt meg az az "inger", hogy most mosolyoghatok rajta egy jót."
Na ez a baj. Az inger legyen egy jó poén, ne szalagról bejátszott műröhögés. Ezért lehet ugyanazt a nevetést, ugyanazt a tapsot visszahallani több helyről is. Amúgy meg az élő közönség jelenléte sem jelenti azt, hogy az adott poénon valóban ők röhögnek vagy röhögnek-e egyáltalán.
Én szeretném ha írnál párat, mert eredetileg a nevetés azért van, mert azokat a sorozatokat még színészek játszották.
IGAZI SZÍNÉSZEK, és nem olyan nyomorék celebek, és senkik, akik még az életre sem valók, nemhogy még játszani.
lsd.: Valami Lajos aki sztárnak hiszi magát egy mostani valótlanságos szarságban, vagy épp egy nyomi, aki a saját sztár testvére halála után a hírnevéből él..ösködik, mint az egész családja, és közelében sem jár, de sorolhatnám, ezeket a gusztustalan magamutogatókat a végtelenségig...
A lényeg, hogy eredetileg ezek a sorozatok színpadon, élő műsorban, közönség előtt játszódó, történetek, képzett színészek előadásában.
Mint ahogy a beugróban Szabó Győző, és társai.
A kérdésben a rém rendes család, mint a legnagyobb klasszikus, de had ajánljak neked így ezáltal egy kevésbé ismert sorozatot, ami hasonlóan hatalmas mű, mely egyetlen színpadon játszódik, 11 évadon át, mint a legjobbak. "cheers"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!