Valaki tud Bleach-hez hasonló animéket mondani?
Nem tudom, hogy hasonló-e, de szerintem a Naruto is nagyon jó.
A sima Naruto még elég gyenge, de meg kell nézni, hogy a Shippuuden-t is lehessen érteni.
De a shippuuden már szerintem durván jó.
De ott van még a Blood+, Death Note, meg az ilyen híresebb animék.
Pl.:Ott van a Vadmacska kommandó,a Kaleido Sztár/Star,
a Bakugan, a Méz és lóhere, Inuyasha,Chihiro szellemországban,Kagihime vagy a Pokemon!
ha a felirat nem számit és hatalmas animét akkarsz nézni(magyarul iszonyat jó :P) akkor kenichi !!!
[link] innen töltheted le a feliratot hozzá :D anno indán fent volt de letörölték :S
"Kaleido Star, Méz és Lóhere..." XD XD XD
Kiváncsi lennék ezek, mióta hasonlítanak a Bleach-hez.
Akkor már jöhet a "Romeo X Juliet", meg a "Candy Candy" is. XD
Yu Yu Hakushou: magyarúl is van és még hasonlít is a bleach-hez (csak szerintem jobb, de ne kövezz meg, ha neked nem tetszik XD)
Dragon Ball: nem sokban hasónlit a Bleach-hez (max. ez is írtó hosszú), de bunyós és meglehet találni magyarúl+ kultusz anime
Rurouni Kenshin: ez se nagyon hasonlít a Bleach-hez, de hogy őszinte legyek ugráló shinigamik lélekölő kardokkal, hát...nem mondanám, hogy dömping van. Ez az anime viszont nekem egyik kedvencem. Csak feliratosan van.
One Peace: Igazat megvalva, ezt nem ismerem, csak nagy vonalakban (még nem jutottam odáig, hogy elkezdjem nézni) de az tuti hogy együtt fut jelenleg is a Bleach, Naruto-val és legalább olyan híres is. Szintén csak feliratosan találod meg.
Get Backers: Feliratosan van. Ez is bunyós, meg különleges képeségek is vannak benne. Jó anime.
Air Master: Ez viszont csak angolúl van. De nagyon bunyós és vigjáték.
Tenjou Tenge: Iskolás, bunyós. Bele nézhetsz, hátha tetszik, (nekem nem, de van akinek igen) Feliratosan van.
Devil May Cry: Ez egy videójáték adaptáció. Ha ismered, kb. eltudod képzelni miről szól. Feliratos ez is.
Hirtelen ennyi ugrott be(többit már írták)...meg hát, nehéz mert nem tudom miben hasonlítson a bleach-hez, úgy értem elég ha bunyós?, jelenben legyen?, stb....
A fenti animéknek neten könnyen utána nézhetsz.
Remélem, azért valamiben segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!