Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki tud Bleach-hez hasonló...

Valaki tud Bleach-hez hasonló animéket mondani?

Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 15:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy hasonló-e, de szerintem a Naruto is nagyon jó.

A sima Naruto még elég gyenge, de meg kell nézni, hogy a Shippuuden-t is lehessen érteni.

De a shippuuden már szerintem durván jó.

De ott van még a Blood+, Death Note, meg az ilyen híresebb animék.

2010. jan. 20. 17:40
 2/15 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. jan. 21. 15:52
 3/15 anonim ***** válasza:
28%

Pl.:Ott van a Vadmacska kommandó,a Kaleido Sztár/Star,

a Bakugan, a Méz és lóhere, Inuyasha,Chihiro szellemországban,Kagihime vagy a Pokemon!

2010. febr. 3. 18:49
 4/15 A kérdező kommentje:
02-03 18:49-re azt szeretném mondani hogy valami komolyabb mint pld oan naruto,bleach style:D
2010. febr. 10. 21:07
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Soul Eater
2010. márc. 12. 16:55
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
D.Gray-man
2010. márc. 12. 16:55
 7/15 anonim ***** válasza:
Na és a bújj-bújj szellem?
2010. márc. 15. 14:46
 8/15 A kérdező kommentje:
meg nézem öket köszönöm:)
2010. márc. 16. 18:58
 9/15 anonim ***** válasza:

ha a felirat nem számit és hatalmas animét akkarsz nézni(magyarul iszonyat jó :P) akkor kenichi !!!

[link] innen töltheted le a feliratot hozzá :D anno indán fent volt de letörölték :S

2010. máj. 7. 06:37
 10/15 anonim ***** válasza:
75%

"Kaleido Star, Méz és Lóhere..." XD XD XD

Kiváncsi lennék ezek, mióta hasonlítanak a Bleach-hez.

Akkor már jöhet a "Romeo X Juliet", meg a "Candy Candy" is. XD

Yu Yu Hakushou: magyarúl is van és még hasonlít is a bleach-hez (csak szerintem jobb, de ne kövezz meg, ha neked nem tetszik XD)

Dragon Ball: nem sokban hasónlit a Bleach-hez (max. ez is írtó hosszú), de bunyós és meglehet találni magyarúl+ kultusz anime

Rurouni Kenshin: ez se nagyon hasonlít a Bleach-hez, de hogy őszinte legyek ugráló shinigamik lélekölő kardokkal, hát...nem mondanám, hogy dömping van. Ez az anime viszont nekem egyik kedvencem. Csak feliratosan van.

One Peace: Igazat megvalva, ezt nem ismerem, csak nagy vonalakban (még nem jutottam odáig, hogy elkezdjem nézni) de az tuti hogy együtt fut jelenleg is a Bleach, Naruto-val és legalább olyan híres is. Szintén csak feliratosan találod meg.

Get Backers: Feliratosan van. Ez is bunyós, meg különleges képeségek is vannak benne. Jó anime.

Air Master: Ez viszont csak angolúl van. De nagyon bunyós és vigjáték.

Tenjou Tenge: Iskolás, bunyós. Bele nézhetsz, hátha tetszik, (nekem nem, de van akinek igen) Feliratosan van.

Devil May Cry: Ez egy videójáték adaptáció. Ha ismered, kb. eltudod képzelni miről szól. Feliratos ez is.

Hirtelen ennyi ugrott be(többit már írták)...meg hát, nehéz mert nem tudom miben hasonlítson a bleach-hez, úgy értem elég ha bunyós?, jelenben legyen?, stb....

A fenti animéknek neten könnyen utána nézhetsz.

Remélem, azért valamiben segítettem.

2010. jún. 13. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!