Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikor lesz szinkronosan a...

Mikor lesz szinkronosan a mozikban az alkonyat újhold?

Figyelt kérdés
lajosmizsén vagy kecskeméten
2010. jan. 20. 13:45
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem moziban nem lesz szinkronosan.

Majd csak a dvd-n.

De szerintem sokkal jobb felirattal. Bella magyar hangja nagyon pocsék....

2010. jan. 20. 13:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de remélem, minél hamarabb. Igazán lecsenghetne már ez a dolog... Igaz, akkor meg jön egy új, még rosszabb...
2010. jan. 20. 14:33
 3/9 anonim ***** válasza:
ezer ilyen kérdések volt már, mér nem írtad be a keresőbe? -.-"
2010. jan. 20. 15:02
 4/9 A kérdező kommentje:
te meg miért nem tanulsz meg írni??ja meg miért nem tudsz rendesen válaszolni??pff.-.-"inkább ne válaszoltál volna-.-"
2010. jan. 20. 15:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Jaj de bírom, amikor írástudatlan emberek ugatnak le másokat, hogy miért nem tud rendesen írni :)

De hogy válaszoljak is:

Szerinted ha elkészül a szinkron, még egyszer leadják a mozikban?

2010. jan. 20. 17:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Édes jó istenem könyörgöm ments meg az ilyen idióta emberektől... KERESŐ BAL OLDALT!
2010. jan. 20. 19:02
 7/9 A kérdező kommentje:
jó nem az írásával van baj csak nem értelmes.és egyébként is rendesen nem lehet válaszolni??ÚRISTEN könyörgöm még ilyen bunkót.nem akarlak megbántani csak hát..
2010. jan. 21. 17:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Nos azoknak a kedves embereknek írnám,akik oltogatnak egyes kérdezőket (pl:írd be a keresőbe és ilyen idióta vagy meg mit tudom én még mi)Az eszetekbe se jut,hogy valaki pl.elösszőr jár ezen az oldalon és fontos kérdése van,tehát sietős a dolog,ezért minnél elöbb feltenné a kérdését a mielöbbi válaszért,és nem azzal foglalkozik,hogy itt oldalt van az a kis kereső???Az egy dolog,hogy ez pont nem életbevágó kérdés,de több kérdés kommentjében olvastam hasonló "kedvességet" és ez undorító,hogy milyen stílusú emberek vannak egy olyan oldalon,ahol elvileg a segítség nyújtás a lényeg.Nem az a baj,hogy tájékoztatjuk egymást,hogy írd be a keresőbe,hanem ahogy egyesek ezt teszik.Ennyi erővel ha már valakinek megnyitjuk a kérdését ,meg is adhatjuk a választ.Nem pedig tanuj meg írni és egyéb finomságok.Dehát vannak ilyenek is,akik csak oltogatni járnak ide
2010. jan. 22. 20:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Ja ez a KERESŐ BAL OLDALT írójának szólt!

De hogy én is válaszoljak a kérdésre,ez a film nem lesz szinkronosan már a mozikban.Majd esetleg dvd-n,sajnos

2010. jan. 22. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!