Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik az a film amelyikben...

Melyik az a film amelyikben saját otthonában tartják fogságban a nőt?

Figyelt kérdés

Lehet akár 20-25 éves film is. Az nő aki orvosnak készül, kiadja a lakását egy férfinak, aki totál beleszeret és a nő szobáját kialakítja egy hangszigetelt "börtönné" ahova bezárja. Eleve már úgy lett ő az albérlő, hogy kinyirta az első jelentkezőt akinek nyikorgott a cipője! :D Ez egy egy elég meghatározó jelenete a fimnek, mert azt később ő fogja viselni ami persze az ő lábán is nyikorog. Tök ciki! No..... Közben szépen megöli a lány barátját is. Azt kamuzta, hogy nincs golyó a fegyverben de belecsempészte és így szegény faszi fejbe lövi magát, így öngyilkosságnak tűnik az egész.

Szeretné ha a nő beleszeretne. A végére már nem emlékszem. Annyira szerettem gyerekkoromban ezt a filmet, mert tök jó hangulata van. Segítsetek !!!!! köszönöm!!

2014. szept. 20. 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:
lehet h a Sliver-re gondolsz Baldwinnel és Stonenal!
2014. szept. 20. 17:05
 2/5 A kérdező kommentje:
gyorsan rákerestem de nem sajnos :( azért köszönöm szépen! ennyire nagy nevek nem játszanak a filmben amit keresek :)
2014. szept. 20. 17:09
 3/5 anonim ***** válasza:
oké:)akkor nem láttam a filmet,amit keresel,de kiváncsivá tettél,ha kiderül melyik,megnézem!:)
2014. szept. 20. 17:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Képzeld eszembe jutott, egy nagyon híres szinkronhang a filmből, most próbálok rájönni, hogy ki lehet :D Amint tudok valamit írok :) Szerintem isteni lenne ez a film így szombat estére!
2014. szept. 20. 17:22
 5/5 anonim válasza:
Szia! Engem is érdekelne. Megtudtad, mi a film címe? :)
2014. szept. 21. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!