Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha valaki most először látja...

Ha valaki most először látja a Star Wars-t, hanyadik résszel kezdje?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, aki még sajnos egy részt se látott. De nem tudom eldönteni, hogy az I. vagy a IV. részt javasoljam neki kezdetnek. Mármint, hogy előbb talán a régi trilógiát kellene látni, hogy jobban megértse az Erőt. Nem?

2014. szept. 17. 11:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen,ez a jó megoldás.

Új remény-Birodalom visszavág-Jedi visszatér.

Ezekből a filmekből meg ismeri a "lényeget".:)

Ha ezután megnézi az előzményfilmeket már sokkal kerekebb lesz a legenda.

2014. szept. 17. 12:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen a Star Wars IV: New Hope-pal érdemes kezdeni. Anélkül szerintem az 1-3 sem élvezhető annyira.
2014. szept. 17. 12:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A régit, ha nem zavarja, hogy nem mai alkotások már. Ha zavarja, akkor pedig maradjon távol ettől az univerzumtól.
2014. szept. 17. 15:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakit ez zavar, akkor maradjon távol a levegő vételtől.
2014. szept. 17. 19:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Először a 4. részt majd az 5. 6-at és csak utána nézd meg az 1,2,3-at
2014. szept. 18. 13:43
 6/9 anonim ***** válasza:
mindenkivel egyetértek, nemcsak mert ugyanazt írták, hanem van egy még prózaibb oka (amit viszont elsőként írok ide), hogy ha akinek megmutatnád a filmeket, a régi filmek nem tetszenek neki, akkor tuti nem fognak az újak se, amiknek önmagukban kevésbé élvezhető a sztorijuk az őstrilógia nélkül, viszont mivel technikailag az előzménytrilógia lett sztem jobb alkotás, és mivel az őstrilógia sztorija teljesen érthető (úgy is, ha nincs 1-2-3. rész), ezért ha viszont tetszik neki az őstrilógia, úgy az előzménytrilógia is fog majd :)
2015. máj. 18. 22:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Időrendi sorrendben mindenképp. ;)
2015. jún. 28. 21:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én időrendben néztem először, sokkal jobban érthető, nem volt baj hogy az elején fejeeltebb a technika aztán kezdetlegesebb. Nekem így nagyon tetszett. :)

Jobban érthető.

2015. jún. 28. 21:37
 9/9 Rion_marcus ***** válasza:
0%
Bár kicsit fura, de a legjobb sorrend: 4-5-2-3-6 és az első részt kihagyni vagy saját felelősségre megnézni utána.
2015. jún. 29. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!