A mártírok címü film végét ti értitek?
Figyelt kérdés
Pont most nèztem meg a màrtírok címü filmet ès a vègèn a làny mondott valamitt az öreg hölgynek hogy mi van a halàl utàn de azt nem mutattàk a filmben! Valaki tudja mit mond neki? Nagyon kivàncsi vagyok rà! L/23#Màrtírok
2014. szept. 15. 20:01
1/2 anonim válasza:
Heló!
Ez a léyneg. Csak találgatni lehet, hogy vagy valami nagyon jó, felszabadító dolog, vagy valami hihetetlenül rossz - akár csak a nőre nézve. A nézőre van bízva, ki mit gondol.
2/2 anonim válasza:
Én szerintem jót mondott neki, akkor nem az lett volna az első dolga hogy öngyilkos lesz, ha annyira rossznak állította volna be a halál utáni létet, akkor inkább elmondta volna a szervezet tagjainak ezzel fel felkészítve őket erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!