A "bőr amelyben élek" c. film, miért nem lett betiltva?
Vicc vagy apukám.
Csak ismételni tudom magam: menjél zokogni a sarokba, mindenki másnak meg hagyd meg a választás lehetőségét.
Vannak betegeb filmek sokkal mint a bőr amiben élek, fűrész barlangot láttad azok kicsit sem beteg filmek ember arra ne verd magad xD
Nézd meg emberi százlábut 1-2 (2ről tudom higy a fél világon betiltották), a szerb filmet, vagy a mártirokat. Egyből sehol nem lesz ez a szappanopera mint a bőr amiben élek
Nagyon szeretem Almodóvar filmjeit, és az A bőr, amelyben élek is nagyon tetszett. Egy igazi filmkülönlegesség.
Nem szeretnék a kérdező pártjára állni, mivel igen együgyű, de abban igaza van, hogy valóban egy kemény és sokkoló film, főleg azok számára, akik a hollywoodi popcorn mozikon szocializálódtak.
Attól, hogy felsoroltatok néhány ténylegesen durvább filmet, még ez is az marad.
A betiltásra reagálni is felesleges, mert egy igen primitív felvetés volt. Addig örülj, amíg nincs ilyesféle cenzúra.
köszönöm utolsó,és utolsó előtti válaszoló,én ilyesfajta válaszra gondoltam.
Férfi vagyok,egy nőt szerintem nem rázná meg ez a film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!