Melyik ez a modernizált Hamupipőke?
Tudom, hogy Dunát lehetne rekeszteni a modern Hamupipőkékből, de én csak egyet-kettőt láttam, a nevére viszont nem emlékszem. A tartalmát viszont le tudom írni:
Az alap az ugye adott:egyke csaj, anya meghalt, apa elvesz egy kiállhatatlan nőt, akinek van két szintén elviselhetetlen lánya. Aztán az apa úgy hal meg, hogy földrengés lesz, az apa a lány szobájában van, de visszaszalad megmenteni a feleségét, így ő hal meg. Aztán mivel nincs végrendelet, ezért minden a feleségre száll. A lány felszolgálóként dolgozik, de nagy álma az egyetem. Felvételt is nyer, de a mostoha eltünteti a levelet, de a lány mégis eljut az egyetemre(arra már nem emlékszem, hogyan). A közepét már elfelejtettem, de a vége az volt, hogy kiderül, az apának mégis volt végrendelete (amit a mostoha és a gonosz tesók szintén eldugtak). Az áll benne, hogy mindent a lányára hagy, aztán megvan a happy.
Ennek mi a címe? A válaszokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!