Harry Potter karakterét melyik másik színésszel tudtátok volna még elképzelni?
nem tudnám elképzelni mással... de mondjuk lehet, hogy robert pattinson is beleillett volna a történetbe
ő is ilyen sápadt komolyfiú csak kicsit helyesebbe :DD
Én szeretem a HP-t de nem vagyok rajongó.
Ron karaktere kicsit idegesített indig is, Hermione rendben volt, Harry azaz Daniel az első részben még jópofa volt, érdekes, de utána átalakult egy hatalmas giccshalmazzá, végig ripacskodta a filmszériát, szörnyű volt.
DE ha Johnny Depp-et megtalálják fiatalkorában ezzel, vagy később születik akkor oda-vissza lennék.
Olyan lazaságot, és egyben komolyságot vitt volna a karakterbe ami szerintem megkívánta volna (elvégre kamaszokról szól)
Szóval a válaszom Depp.
Az alapvető baj az volt, hogy ugye nem tudták mivé nőnek fel ezek a gyerekek.
Dan egy fehérneműmodell arcával rendelkezik, nem egy lúzer kissrácéval. Nekem a negyedik részben volt a leghitelesebb, ott volt annyi haja hogy kócos legyen. Valaki gebébb, esetlenebb kellett volna.
Ha később kezdték volna megfilmesíteni,
akkor Asa Butterfield vagy Freddie Highmore jobb lett volna sztem.
Persze ebben benne van, hogy angliában sokkal gyakoribb a fekete haj és világos szem kombó mint magyarországon, ezért nekük szürreálisnak, túl tökéletesnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!