Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Harry Potter karakterét...

Harry Potter karakterét melyik másik színésszel tudtátok volna még elképzelni?

Figyelt kérdés
Ha nem Daniel Radcliffe játszotta volna, nektek ki tetszett volna még ebben a szerepben?

2014. szept. 2. 21:01
1 2
 11/19 anonim válasza:
19%

nem tudnám elképzelni mással... de mondjuk lehet, hogy robert pattinson is beleillett volna a történetbe

ő is ilyen sápadt komolyfiú csak kicsit helyesebbe :DD

2014. szept. 8. 17:41
 12/19 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó: Pattinson Cedricet játssza.
2014. szept. 14. 00:20
 13/19 anonim válasza:
34%
Jaa tényleg :D akkor ezért tudtam ennyire elképzelni őt a Roxfortban xD am kaphatta volna a főszerepet is akár.:)
2014. szept. 14. 20:37
 14/19 anonim ***** válasza:
71%

Én szeretem a HP-t de nem vagyok rajongó.

Ron karaktere kicsit idegesített indig is, Hermione rendben volt, Harry azaz Daniel az első részben még jópofa volt, érdekes, de utána átalakult egy hatalmas giccshalmazzá, végig ripacskodta a filmszériát, szörnyű volt.

DE ha Johnny Depp-et megtalálják fiatalkorában ezzel, vagy később születik akkor oda-vissza lennék.

Olyan lazaságot, és egyben komolyságot vitt volna a karakterbe ami szerintem megkívánta volna (elvégre kamaszokról szól)

Szóval a válaszom Depp.

2014. szept. 17. 09:37
 15/19 anonim ***** válasza:
69%

Az alapvető baj az volt, hogy ugye nem tudták mivé nőnek fel ezek a gyerekek.

Dan egy fehérneműmodell arcával rendelkezik, nem egy lúzer kissrácéval. Nekem a negyedik részben volt a leghitelesebb, ott volt annyi haja hogy kócos legyen. Valaki gebébb, esetlenebb kellett volna.

Ha később kezdték volna megfilmesíteni,

akkor Asa Butterfield vagy Freddie Highmore jobb lett volna sztem.

Persze ebben benne van, hogy angliában sokkal gyakoribb a fekete haj és világos szem kombó mint magyarországon, ezért nekük szürreálisnak, túl tökéletesnek tűnik.

2014. szept. 19. 14:41
 16/19 anonim ***** válasza:
Elijah wood
2014. szept. 19. 16:51
 17/19 A kérdező kommentje:
Freddie Highmore tényleg tök jó lett volna!
2014. szept. 19. 19:38
 18/19 anonim ***** válasza:
Thomas Brodie Sangster barna hajjal. :D
2014. nov. 2. 20:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is a fiatalkori Johnny Depp lett voltna a tökéletes választás. Ez a Daniel borzalmas színész volt, meg rohand alacsony.
2022. márc. 17. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!