Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik sorozat a jobb? A...

Melyik sorozat a jobb? A Maricruz vagy A macska?

Figyelt kérdés
Én személy szerint jobban szeretem a Maricruzt. :-) Szerintetek? :-)

2014. szept. 1. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:
A macska vagy az A macska?
2014. szept. 1. 20:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Az A macska. :-)
2014. szept. 1. 20:10
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

Szia! :)

Hát én mindkettőért odavagyok, mindkét telenovella pazar produkció, romantikus, érzelmes ( mint mondjuk általában az összes telenovella), de itt a színészek is a best of szintet ütik!!! :) Ma volt a Maricruz utolsó epizódja, és meg kell mondanom nagyon kellemeset csalódtam a sorozatban! :) Tudni illik én nagyon nehezen viselem a telenovellákban mikor húzzák mint a rétestésztát, és még a vége is egy nagy katyvasz ( az árva angyal erre pont jó példa), DE a Maricruz-nak fenomenális befejező epizódja volt, nagyon tetszett!!!! :) Az esküvőt nagyon szépen megrendezték, a végén pedig Maricruz és Octavio szerelmi vallomása, hát ott szemek nem maradtak szárazon! :) A személyes kedvencem pedig most is Maria volt! :) A macska az érem másik oldala esetünkben, ami hasonló szálon fut mint a Maricruz, egy szegény sorsú lány, és egy jómódú fiú szerelme a téma. Megvallom nem nagyon tudok dönteni, pláne mert a Macska még nem olyan régen kezdődött, nem látok bele annyira a történésekbe! Mindazonáltal ha nagyon mondani kell valamit, akkor most a MARICRUZ! :)

2014. okt. 14. 19:53
 4/6 anonim válasza:
51%
Nem tudom,szerintem mindkettő jó!:)Én mindkettőt szeretem.:)De amúgy mindegyiknek ugyanaz az alaptörténete.:)Pont most kezdődik!:D:)
2014. okt. 28. 16:55
 5/6 anonim ***** válasza:
51%
Én mindkettőt néztem ill. nézem A macskát és szerintem a macska a jobb, de a Maricruz se rossz:)
2014. okt. 29. 20:56
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
Mindkettő jó, de A macskát jobban szeretem!
2015. nov. 21. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!