Szeretném végig nézni a Csillagok háborúját, de nem tudom honnan kell kezdeni. Melyik az első rész és hogy vannak sorrendben?
Figyelt kérdés
Össze vissza találtam a wikipédián is.#Star Wars #csillagok háborúna
2014. aug. 31. 15:35
1/8 anonim válasza:
A történet szempontjából időbeli sorrendben:
Baljós árnyak
A klónok támadása
A Sith-ek bosszúja
Új remény
A Birodalom visszavág
A jedi visszatér
2/8 anonim válasza:
Kronológiai sorrend:
I - Baljós árnyak
II - A klónok támadása
III - A Sith-ek bosszúja
IV - Új remény
V - A birodalom visszavág
VI - A Jedi visszatér
Gyártási sorrend:
IV - Új remény (1977)
V - A birodalom visszavág (1980)
VI- A Jedi visszatér (1983)
I - Baljós árnyak (1999)
II - A klónok támadása (2002)
III- A Sith-ek bosszúja (2005)
Szerintem ha gyártási sorrendben nézed, úgy izgalmasabb, mert az I-II-III-ban lelövik poénokat amik a IV-V-VI-ban vannak ;)
3/8 anonim válasza:
Új remény
A Birodalom visszavág
A jedi visszatér
A többiről pedig tudomást sem szabad venni.
4/8 anonim válasza:
úgy imádom az előzménytrilógia utálóit, akik egyszer sem tudták még megmagyarázni értelmesen, hogy mi is a baj az ep1-2-3-mal xdd
5/8 anonim válasza:
Nézd úgy, ahogy az Agymenőkben mondták. IV. V. II. III. VI. Az elsőt meg hagyd a 'csába.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. szept. 1. 11:57
7/8 Bolygó Hollandi válasza:
Ne hagyd a p*csába egyiket se ;), viszont mindenkébb nézd meg őket, semmit sem veszítesz :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!