Az X-Men-ben (mese, film, összes változat) mi határozza meg a mutánsok szintjét? Többi lent.
Figyelt kérdés
Az X-Men részekben mitől függ, hogy egy adott mutánsnak mekkora ereje van, és, hogy milyen szintű? Kik a legerősebb mutánsok? Milyen mutáns szintek vannak, és hány van összesen?2014. aug. 30. 22:41
1/3 anonim válasza:
ez nem biztos, de én így tudom: 5 szint van, és az határozza meg, hogy hanyas, hogy a képessége mennyire jól felhasználható, pl gyilkolásban, vagy megfigyelésben vagy hasonló. tehát van az a csaj aki át tud menni a falon ő 1-2 szintű de van az a csaj aki tárgyakat tud reptetni ő pl 5-ös a farkas, meg magneto, meg x prof 4-es ők a legerősebbek. ennyit tudok
2/3 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy 5 szint van, és talán Jean az egyetlen 5-ös szintű mutáns a képességei miatt. Alatta található Magnetó, X-Professzor, Farkas, Mystique és a hozzájuk hasonlók és ez így megy lejjebb a képességeik típusa alapján.
3/3 anonim válasza:
a képregény ugye az eredeti, és ott nincsenek kategóriák. Csak egy van, az omega-szint, ami nagyon-nagyon erős mutánsokat jelent. Illetve van még az omega-szint feletti szint, akik kb legyőzhetetlenek (Proteus, Legion, stb.).
Összehasoníltásképp Magnetó még nem is omega-szintű, pedig ő is elég erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!