Mi a véleményetek a Brickleberry című sorozatról?
Alapvetően szerintem egyáltalán nem rossz,viszont hiánypótlónak sem mondanám.A karakterekkel nekem nincs bajom,nagyon bejönnek,de azt nem mondanám hogy egy az egyben másolat lenne,bele lehet látni a dolgokat,vagy lehet hasonló epizód,de azért itt több brutalitás,szélsőség van jelen és szerintem pont ez jó a sorozatban.Egy simpson család és family guyba többet bele lehet látni mint hasonlóság.
Talán szókimondóbb mint a többi ilyen kaliberű sorozat és épp ezért lehet kicsit más.
De ilyenek alapján összehasonlítani két rajzfilmet hogy hasonló a rajzstílus szerintem hülyeség.
Akkor az animékről meg már ne is beszéljen az ember mert ott már alapból másolják a rajzstílust..ez nem jó szempont.
Én igazából soha sem unatkoztam mikor megnéztem egy epizódot belőle,tetszenek a poénok,a karakterek,a rajz,egy dolog nem tetszik,hogy csak 3 epizódja van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!