Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lehet ennek a filmnek a címe?

Mi lehet ennek a filmnek a címe?

Figyelt kérdés
Régen néztem már, ezért nem tudom. A film egy lányról szól. Volt egy testvére, aki meghalt egy tűzben, amit nem tudom hogy melyik testvér okozott, de az egyik. Egy kis házikót gyújtottak fel, talán valami vízen lévő házikót, volt ott egy tó is. A házban a lányok anyja betegeskedett, ő is meghalt. Ezek után a lányt egy intézetben kezelték. Volt egy rész, ahol beszélget egy (talán) pszichológussal, és (talán) a nő kérdezte hogy még szokta-e látni a vörös hajú kislányt. Vagy a nő kérdezte, vagy ő mondta. Utána visszakerült az apjához, akinek már volt egy másik nője, ha jól emlékszek, akkor ezzel a nővel csalta a feleségét is, meg talán náluk is dolgozott házvezetőnőként. A kislány amikor visszakerült, akkor mindig látta a nővérét, vele volt, beszélgettek. Aztán valahogy bekattant, nem is tudom hogy miért, megölte a mostohaanyját, és ha jól emlékszek, akkor az apja találta meg, és akkor tudta meg, hogy a nővére halott. Egyébként ő úgy látta, hogy a nővére ölte meg a mostoháját, de igazából ő volt.
2014. aug. 28. 23:24
 1/2 HalkHogen ***** válasza:
Hívatlan vendég (eredeti: Két nővér)
2014. aug. 28. 23:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2014. aug. 28. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!