Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A naruto-nál ti is sejtettétek...

A naruto-nál ti is sejtettétek, hogy? (többi lent/spoiler)

Figyelt kérdés
..hogy a 7-es csapat így összefog a végén? Mert az egész végülis egyértelmű volt, ha visszagondolok, mert a sanninek tanítványai voltak. De valahogy meglepett így most, mikor láttam az anime-t. :D
2014. aug. 28. 20:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Emberek! Ez a hármas csak 16 éves, sőt mindőssze 4 év shinobikarrier van mögöttük. Az a baj, hogy szerintem már már abnormális módon erősebbek, mint a shinobik 99,9%-a évtizedek kő kemény edzésevel valaha is elérhet, ez pedig az eredeti Naruto/Rock Lee féle eszme (miszerint kemény munkával bárki bármit elérhet) csúfos cáfolata.
2014. aug. 30. 22:16
 12/13 Dominik232 válasza:

Bocsánat hogy ennyire későn írok de szerint igen túlszárnyaltáka a mestereket.

Mé Sakura is egy kicsit.És azt is figyelembe kéne venni hogy a karók sokkal erősebbek mit Pein.

Sasuke meg lehet hogy nem ugyan ojan teknikákat hayznál mint Orochimaru mait ahogy azt már leírták de akkor is sokkal erősebb.

És persze Naruto és Jiraiya.Naruto hány rasengant fejlesztett ki míga csak Jiraiya csak egyet tudott használni és a bölcs formát is jobban elsajátította.

2016. jan. 6. 22:10
 13/13 A kérdező kommentje:
Én azóta is nézem az animét, de kár, hogy lassan vége lesz, mondjuk lehetne folytatni.. :)
2016. jan. 7. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!