Pretty Little Liars! Akik szeretik és nyomon követik a sorozatot azoknak kialakult valamiféle teória az egész sztorival kapcsolatban?
Írjátok le nyugodtan, hogy ki mit gondol mik az elképzelések sejtések, összeesküvés elméletek A-vel kapcsolatban, minden jöhet.
Én a magam részéről már teljesen bele vagyok kavarodva a sztoriba, pedig nem hagytam ki egyetlen részt, mégis totális a képzavar :)
Hát azzal van vége, hogy kiderül hogy Courtney A, és hogy Alison végig el volt rabolva, be volt zárva, előtte pedig Courtney fenyegette Alisont, tehát neki is ő küldözgette anno az üzeneteket, amikor Alison előkerült, ő már Courtney volt. A lányoknak Mona küldözgette az üzeneteket és mindenki más segített neki, aki nem bírta Alisont, mert azt hitték, a lányok ugyanolyanok mint Alison. Szóóóval, kiderült, hogy Courtney A, és akkor ezután már csak tisztázódtak az ügyek.
Viszont közbe történtek dolgok, ami miatt a lányok valóban bűnösökké váltak (pl megöltek egy lányt mert azt hitték rá, hogy Alison, kilökték egy magas házból és szörnyet halt, ilyesmi)
Szerintem Cece Drake A. Már régebben is gyanakodtam rá.
Pl.: [link]
Bár lehet, hogy véletlen, de Cece nagyon hasonlít a kislányra az egyik Halloweeni epizódból: [link]
Miután megnéztem már a nyári finálét is, most ott tartok, hogy Bethany Young Cece Drake ikertestvére (ezzel magyarázható a Jennát alakító lány elszólása, miszerint valakinek van ikertestvére), és az is, hogy miért akarja Cece Alisont a közelében tudni, miért akart a bizalmasa lenni.
Vaaaagy, Cece-t ölték meg, és Bethany lett A (Bethany elmebajos, beszámíthatatlan, imád az emberek érzelmeivel játszani.. sztem stimmel)
nekem fogalmam sincs, én ezt már nem értem , sorozatbaráton a 3. évadtól feliratos és ott most az van, hogy Em-et megtalálják Alie sírjánál, és most minden akörül forog, csontos nyaklánc, Alie koporsójában lévő fülbevaló, Mona a radley-ben "új "A"...", Spenc anyja Garret ügyvédje... most ott hagytam abba, hogy az utólsó Jennás rész az volt, hogy Aria Jennával gyakorol... Jó helyen járok? Ti milyen oldalon nézitek? :)
tényleg nem tudom, hogy most a felirat miatt elcsúsztam és máshol vagyok mint kéne vagy jó helyen vagyok? Igaz kiírták, hogy 5 hónappal később... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!