Melyik a kedvenc horror filmetek?
Én nemrég néztem meg a Donnie Darko-t. Ez nem horror, inkább valami sci-fi, dráma, művész jellegű film, de annyira a hatása alá kerültem, hogy alig bírtam elaludni :D pedig 21 éves srác vagyok :D
Borzasztó unalmasnak mondják sokan akik nem értik, de elképesztő története van, nagyon mély film.
Tipikusan 2x, 3x nézős film.
És ott van az a hülye nyúl is akitől kiver a víz.
Nekem ez az eddigi legfélelmetesebb, legmélyebb film amit valaha láttam, még úgy is, h a horrorhoz semmi köze :D
Ilyen klasszikus horrorok mint a fűrész, démonok között stb ezek kispályás filmecskék.
Szóval iszonyú nyomasztó film :D
Ha megnézed és unalmasnak találod ki ne kapcsold. Ha nem érted olvass róla. Megéri.
Talán a mátrixhoz lehetne hasonlítani, v az eredethez, de mégsem olyanok, csak a gondolat ami a film magja.
Nekem az egyik kedvencem.
Köszi mindenképp utána nézek.:-)
Nekem az eggyik kedvencem a Fűrész éppen.:D
Az olyan fröcskölős "horror", ketchup film. Fiatalabb koromban nekem is tetszett, de mai szemmel teljesen gagyi.
Testrészek itt, vér ott :D Csupa fantázia az a film :D
Utolsó te hány éves vagy h azt mondod gyerekkorodban?:-D
Mert én 18 vagyok és nagyon tetszik ez a film,bár lehet énis megunom majd vagy kinövöm.:-D:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!