Sophie TeaN kérdése:
Nagyon ijesztő az American Horror Story? 15L
Figyelt kérdés
Nem szoktam horrort filmet nézni, de a Trónok harcát és a Fargot nagyon szeretem.. Szerintetek nézhetném? Eléggé érdekel a története..2014. aug. 27. 18:25
1/5 anonim válasza:
Nem vészes.Semmi ultra "brutális" :)
Simán nézhető! S egy jó pszicho horror,nem itt kezdödik :D
ui : 2évad (zártosztály!!!! sokkal jobb! :) ]
Évadok nem függnek össze :)
2/5 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, hallod 5 napja kezdtem el nézni és már a 2. évad 10. részénél tartok xD Szerintem nem ijesztő, az évadok nem függnek össze, azt kezdheted el amelyiket akarod. :) Az Asylum nekem nagyon tetszik, de a Murder House is nagyon jó volt :D
3/5 anonim válasza:
Én a 2. évadtól féltem, de egyébként imádom!:D
4/5 anonim válasza:
egyáltalán nem ijesztő, max kicsit véres, főleg a 2. évad
13L (1. évad volt eddig a legjobb)
5/5 anonim válasza:
Az 1. évad feszültségkeltő, a 3. véres, a 2. mindkettő... de a lényeges inkább az, hogy a története elég ABERRÁLT. Ha ezt bírod, akkor nézheted. Nekem az egyik kedvenc sorozatom, pedig nem szeretem a horrort. :D 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!