Mi értelme volt a legújabb Sherlock c. sorozat 2. évadfináléjának?
SPOILER ALERT!
Mint utólag kiderült senki sem volt már veszélyben. Ennek ellenére átb.szták Mrs. Hudsont és Lestradet, de elsősorban Watsont. Teljesen indokolatlanul. Mintha megbízhatatlan senkiházi karakterek lennének. Közben meg annyi a beavatott mint égen a csillag. Semmi értelme nem volt.
Tehát Watsonban kevésbé bízik, mint a beszervezett színész és egyéb -gárdákban, számára szinte vadidegenekben. Logikus.
Az a színjáték kizárólag Watson átb.szásáról szólt, akceptálható motiváció nélkül szerintem.
ISTENEM. O_O Bocsi, hogy így kifakadok, de te vagy az első aki szó szerint leírja az érzéseim. Eddig én voltam az egyetlen aki itt puffogott pont ezeken, míg mindenki más visítozott és odáig volt érte. Előtte nekem is a kedvencem volt, mert tényleg eszméletlen minőség... :(
Utolsó, a könyv és a sorozat egyáltalán nem ugyanaz ebben a részletében. Na persze ha neked csak az számít, hogy rosszfiú-csihipuhi-zuhanás-watson-ottmarad-zokogni akkor igazad van, de ha kicsit is belenézel az ÁRNYALATOKBA, akkor kiderül, hogy gyökeresen különbözik. Levezetném, de oldalak lennének xD
1-3. Első találkozásom SH-val egyáltalán ez a sorozat. Nem olvastam és képernyőn sem láttam eddig.
Egy sorozatnak, filmnek pedig a könyv - amely alapján készült - nélkül is életképesnek kell lennie, gondolom. Kaszálni nem fogom , mert a legtöbb részletében nagyon tetszik, de az említett momentumot értelmetlennek tartom.
4. Magam is hiányoltam az erre vonatkozó kritikákat. Már azt gondoltam elsiklottam valami fölött, de ezek szerint nem csak nekem sántít :)
Ezen én is gondolkodtam, de figyelj: ha te Jim valamely bűnbandájának a fejese lennél, és további információkat akarnál megtudni róla, esetleg biztosítékot akarsz, hogy valóban elmúlt a veszély, akkor kire küldenéd rá az embereidet? :)
Az utcán kóborgó "civilekre" vagy arra a három emberre, akik Jim szerint Sherlock egyedüli barátai voltak? :)
Meg úgy alapvetően az emberek: riporterek, újságírók, kíváncsiskodók... Johnéktól kérdezősködnek inkább, mintsem a járókelőktől.
Szerintem nem John védelme volt az elsődleges cél, hanem a rosszfiúk előtt Sherlock életben maradásának titokban tartása. :)
A "volna" pedig soha nem túl sok. Gondolni kell a valószínűre.
Tudod: "Esély és valószínűség, drága öcsém!" ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!