Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Keresek par filmet amit idaig...

Keresek par filmet amit idaig nem talaltam es ebben kerek segitseget.1. ha jol emlekszem egy pilotarol es egy csaladrol szol a film?

Figyelt kérdés
legelejen a pilota egy repulogep versenyen vesz reszt de belezuhan egy toba vagy valami ilyen hasonloba es a gep megrongalodik a pilota pedig meghal. Sok evre ra a helyszinhez kozel odakoltozik egy csalad es innentrol kezdve mar csak azt tudom a filmbol hogy a pilota szelleme viszater es minden este megismetlodig az a bizonyos zuhanas a film vege pedig valami olyasmi hogy a csalad feljavitotta a gepet a pilota szelleme elrepult a geppel es mikor elerte a felhoket egy nagy robbanasszeruseggel eltunt?2. a masodik film ha jol tudom egy gyerekrol es egy baseball kartyarol szol. A gyerek elment egy oreg nenihez takaritani es a garazsban vagy valahol mashol mar nem emlekszem talalt egy baseball kartyat amin egy jatekos szertepelt es az a baseball kartya viszarepitette a gyereket a multba amikor meg elt az a baseball jatekos aki a kartyan szerepelt es innen mar nem tudom hogy folytatodik.3. szinten egy repulogepes igaz tortenet ha jol tudom. Egy ketsegbeesett pilotarol szol akinek a tenger felett elment minden muszer es nem tudta hogy hol van csak a radiolya mukodott igy tudott komunikalni egy utasszallito pilotaival akik nagynehezen de eltudtak vezetni a remenytvesztett pilotat a repuloterig ahol aztan szoros baratsag kototte osze a pilotakat?

2014. aug. 25. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:

1. Nyugtalan lelkek (Restless Spirits, 1999).

https://www.youtube.com/watch?v=TwGHA0x8u4A

2. A győztes mindent visz (The Winning Season, 2004).

[link]

3. Küldetés: A 771-es járat megmentése (Mercy Mission, the Rescue of Flight 771, 1993).

[link]

2014. szept. 3. 19:03
 2/4 A kérdező kommentje:
koszonom a segitseget
2014. szept. 4. 13:54
 3/4 A kérdező kommentje:
hol lehet ezeket a filmeket megtalalni?
2014. okt. 15. 09:18
 4/4 ValakiVagyok15 válasza:

A második film megtalálható Ncore-n

Viszont a nyugtalan lelkeket már régóta keresem de semmi :/

Egyszer láttam régen tv-ben a felét

2017. jún. 21. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!