Valaki ismeri ezeket a filmeket?
Van két film, amelyeket kisebb koromban láttam, de nem tudom a címüket. Esetleg valaki segítene?
1. Film
Amire emlékszem, hogy egy öreg háznál kezdődik a történet, ahol sok testvér él, szegények és van köztük egy lány. Egyszer egy 'fa' elrabolja őket és egy várba viszi, ahol egy öreg varázsló lakik és a lányt elakarja venni. A várban van egy kert, ahova a lány sokat jár, itt találkozik szerelmével. Mikor idősebbek lesznek itt isznak egy kútból és újra megfiatalodnak. A fiúnak idősebb korába hosszú haja van és lehet, hogy szakálla is van és egy lova. Sajnos többre nagyon nem emlékszem.
2. Film
Egy lányról szól, Sarahnak hívják és azt hiszem a dzsungelben élt, de apja beadatta egy lány iskolába. Volt egy fekete bőrű lány, akit elítéltek bőrszíne miatt és ő volt az iskola takarítója. Ők összebarátkoztak. Volt egy hosszabb hajú lány osztálytárs, aki bunkózott velük és a film során Sarah megátkozta őt, hogy hulljon ki a haja. Az átok beteljesült és a lánynak hullott a haja és elájult, mikor ezt felfedezte. A vége az lett, hogy lovaskocsival elmegy Sarah és a fekete bőrű lány, és a hosszú hajú lány megjavul.
Az utóbbi többször volt húsvét és karácsony környékén is.
Valaki esetleg tudja ezeknek a filmeknek a címét?
2. A kis hercegnő (1995.)
Az 1-t nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!