Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Rajzfilmsorozat, amiben egy...

Rajzfilmsorozat, amiben egy ember egy nagy robotot irányított. Ismeri valaki?

Figyelt kérdés
Helló! Régen ment egy rajzfilmsorozat a TV-ben, ahol volt egy ember (már nem tudom, hogy férfi vagy nő), akinek volt egy nagy robotja, amibe be tudott szállni és belülről irányította. Ezzel harcolt, stb. Nem tudja valaki a címét? Nagyon hálás lennék, mivel nosztalgiázok egy kicsit. Köszönöm szépen!

2014. aug. 23. 01:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

Hát ilyen milliónyi van, japánban önálló műfajnak számít a mecha (óriásrobot) manga/anime. Elsőre viszont ez ugrott be, talán te is ezt láttad:

[link]

2014. aug. 23. 01:56
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönö a válaszod, de sajnos nem ez az. Az a rajzfilm jóval régebbi (szerintem, már eléggé régen láttam), szerintem 90-es évek. A robot humanoid volt (ha jól emlékszem fehér, vagy szürke). Eléggé részletesen meg volt csinálva a belseje (ha jól emlékszem, valahol a hátánál lehetett bele beszállni).
2014. aug. 23. 13:12
 3/11 A kérdező kommentje:
Ja, és amennyire emlékszem belőle, semmi ilyen karate stílus nem volt benne, meg ilyen Transformerses akármi. A grafikája olyan volt, mint kb. Az igazi szellemírtóké
2014. aug. 23. 13:14
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Te, ez nem az, ahol a nagy robotot egy ember irányítja, de van egy másik is, ami önműködő, és úgy néz ki mint egy gyerek? Alienek ellen harcolnak és a kisrobot nem tudja, hogy a nagyot pilóta irányítja, ő a példaképe, vagy mi.

[link]

2014. aug. 23. 13:33
 5/11 A kérdező kommentje:
De, pontosan ez az!!! 10000000000000000000 köszönet barátom és megy a zöld pacsi!!
2014. aug. 23. 13:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Na, örülök, hogy tudtam segíteni :)
2014. aug. 23. 13:49
 7/11 A kérdező kommentje:
Figyelj, nem tudná még véletlenül, hogy honnan tudnám letölteni magyarul? Mert Youtubeon csak németül, vagy angolul van fent. Esetleg a magyar címére nem emlékszel, hogy könnyebb legyen megkeresnem? Millió köszönet
2014. aug. 23. 14:17
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A magyar címet sikerült megtalálnom: Rusty, a kölyök robot. Vida nevű oldalon úgy tűnik, fenn van pár rész, nem tudom, milyen nyelven, mert reg nélkül nem enged belenézni. Más helyet most nem találtam, ahol elérhető.
2014. aug. 23. 14:39
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönök szépen mégegyszer mindent, rengeteget segítettél nekem! :)
2014. aug. 23. 14:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen :) Most nézem, hogy elírtam az oldal címét, nem vida hanem videa.
2014. aug. 23. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!