Rajzfilmsorozat, amiben egy ember egy nagy robotot irányított. Ismeri valaki?
Figyelt kérdés
Helló! Régen ment egy rajzfilmsorozat a TV-ben, ahol volt egy ember (már nem tudom, hogy férfi vagy nő), akinek volt egy nagy robotja, amibe be tudott szállni és belülről irányította. Ezzel harcolt, stb. Nem tudja valaki a címét? Nagyon hálás lennék, mivel nosztalgiázok egy kicsit. Köszönöm szépen!2014. aug. 23. 01:48
1/11 anonim válasza:
Hát ilyen milliónyi van, japánban önálló műfajnak számít a mecha (óriásrobot) manga/anime. Elsőre viszont ez ugrott be, talán te is ezt láttad:
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönö a válaszod, de sajnos nem ez az. Az a rajzfilm jóval régebbi (szerintem, már eléggé régen láttam), szerintem 90-es évek. A robot humanoid volt (ha jól emlékszem fehér, vagy szürke). Eléggé részletesen meg volt csinálva a belseje (ha jól emlékszem, valahol a hátánál lehetett bele beszállni).
2014. aug. 23. 13:12
3/11 A kérdező kommentje:
Ja, és amennyire emlékszem belőle, semmi ilyen karate stílus nem volt benne, meg ilyen Transformerses akármi. A grafikája olyan volt, mint kb. Az igazi szellemírtóké
2014. aug. 23. 13:14
4/11 anonim válasza:
Te, ez nem az, ahol a nagy robotot egy ember irányítja, de van egy másik is, ami önműködő, és úgy néz ki mint egy gyerek? Alienek ellen harcolnak és a kisrobot nem tudja, hogy a nagyot pilóta irányítja, ő a példaképe, vagy mi.
5/11 A kérdező kommentje:
De, pontosan ez az!!! 10000000000000000000 köszönet barátom és megy a zöld pacsi!!
2014. aug. 23. 13:47
6/11 anonim válasza:
Na, örülök, hogy tudtam segíteni :)
7/11 A kérdező kommentje:
Figyelj, nem tudná még véletlenül, hogy honnan tudnám letölteni magyarul? Mert Youtubeon csak németül, vagy angolul van fent. Esetleg a magyar címére nem emlékszel, hogy könnyebb legyen megkeresnem? Millió köszönet
2014. aug. 23. 14:17
8/11 anonim válasza:
A magyar címet sikerült megtalálnom: Rusty, a kölyök robot. Vida nevű oldalon úgy tűnik, fenn van pár rész, nem tudom, milyen nyelven, mert reg nélkül nem enged belenézni. Más helyet most nem találtam, ahol elérhető.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönök szépen mégegyszer mindent, rengeteget segítettél nekem! :)
2014. aug. 23. 14:47
10/11 anonim válasza:
Nagyon szívesen :) Most nézem, hogy elírtam az oldal címét, nem vida hanem videa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!