Segitetek nekem?
Egy filmet akarok megnézni...de nem jut eszembe a címe:((
Arrol szol,hogy egy nö ès egy férfi...nem tudom hogyan...egy lakatlan szigeten ragadnak.
Az elején a férfi utálja a nöt...mert a nö egy gazdag elkényeztetett valaki volt(de idövel egymásba szeretnek)
Na,de a nöt othon várja a férje.
Szoval ugy van vège a filmnek,hogy rájuktalálnak és a nö a férjéhez megy vissza...nem tudom miért...
Ha jol emlékszem Madonna játsza,de nem biztos.
Hullámhegy (egyedül a Baaadmovies miatt tudom). Az ott hallott kritika alapján pocsék egy film.
Úgy értem, ha Madonna benne van egy filmben az hogy lehet jó!? :DDD
Az lett a vége,hogy hazaértek...a csávo egy levelet küldött a nönek,mert megbeszélték,hogy levélben irja meg a férfi,hogy mit akar...a nö akármit megtett volna...annyira szerette.
Na a férfi levelett küldött...a levélben a gyürüvel....De a nö férjének összeállt a kép...ö találta meg a levelet..Ö visszaküldte a csávonak a levelet...igy a csávo azt hitte,hogy a nö küdte....a nö pedig azt,hogy nem irt levelet a csávo.
Elég rossz lett a vége:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!