Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok mondani igaz történeten...

Tudtok mondani igaz történeten alapuló horror filmeket?

Figyelt kérdés

Eddig sajnos csak 2 ilyen filmhez volt szerencsém, de ezek sokkal érdekesebbek is voltak számomra. Szóval tudnátok néhány ilyen filmet mondani?

Előre is köszönöm!

2014. aug. 22. 17:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
az egész filmipar a pénzről szól,nem arról hogy minél jobb filmeket csináljanak,az utóbbi 8 horror amit láttam mind oda volt írva hogy igaz történet alapján,és most már az összeshez ezt írják mert érdekesebbnek tűnik ezzel az egész,és ne mondd már hogy nagy feladat egy rémtörténetet kitalálni,meg ha nem is ők találják ki akkor keresnek a neten elterjedt rémtörténetet amit igaznak állítanak és ugyanúgy feldolgozzák filmként,nem furcsa hogy az összes ilyen történet az 1900-as évek közepén játszódik ahol a média nem volt annyira kibontakozott mint most és pont ez használják ki hogy úgy is régen történt nehéz utána keresni hogy tényleg megtörtént stb...ha tényleg lennének ilyen megtörtént esetek akkor ha legalább egy be lenne jelentve akkor biztos hogy a helyszín körül millió újságíró még aznap meg minden szellemirtó meg honnan tudjam mi menne oda és benne lenne a hírekbe is
2014. aug. 26. 23:00
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondom a 2007-es "The girl next door" című filmet nézd meg.. Az igaz történet,sőt szinte ugyan azt vetíti le a film (aki nem hiszi olvasson utána). Én a filmeket általában 2 perc alatt elfelejtem,de ezen elég sokáig gondolkodtam,elég nyomasztó volt..
2014. aug. 27. 10:42
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen sikerült megnéznem. Tényleg nagyon szomorú történet, és megkönnyeztem a végén rendesen. Nem tudom, hogy képesek ilyenre az emberek...köszönöm az ajánlást!
2014. aug. 27. 13:10
 14/14 ConqueringK válasza:

hmmm nem azért mondom de a sok okoskodó utánanézhet a dolgoknak, ugyanis elég sok film igaz történeten alapszik. Az más tészta, hogy megváltoztattak benne dolgokat de ez történhetett az áldozatok emléke miatt is... Nos íme pár ami szerintem még jól sikerült.

Ördöglakat

Wolf Creek: Haláltúra

Alive

A zodiákus, The Zodiac ( Kegyetlen jel )

A rém

Démonok között ( Conjuring )

Annabelle

Ördögűzés Emily Rose üdvéért

Kísértetjárás Connecticutban

Most hirtelen ennyi. Remélem tudtam segíteni :)

2015. márc. 31. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!