Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Film szép tájon?

Film szép tájon?

Figyelt kérdés
Keresek olyan romantikus, dráma , esetleg akció filmet, ami szép tájon, tehát fenyves környékén, vagy skót, walesi, brit területeken játszódik.
2014. aug. 21. 17:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Az erdő harcosa

Cliffhanger - Függő játszma

2014. aug. 21. 19:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, de egyik sem az , amire számítottam.
2014. aug. 21. 20:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát akkor nem értem a kérdésedet! A Cliffhanger olyan akciófilm, ami hegyvidék barlangos és fenyőerdőkkel teli részén játszódik, Az erdő harcosának pedig már a címe is tartalmazza a helyszínt!
2014. aug. 22. 10:18
 4/9 anonim ***** válasza:
"esetleg akció filmet" , "fenyves környékén" - ezeket is írtad.
2014. aug. 22. 10:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen, de ott az esetleg, pl. az Orvlövész tetszett, de nem vagyok nagy akciófilm néző, ne haragudj!
2014. aug. 22. 11:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Büszkeség és balítélet :) (A Keira Knightley-s)
2014. aug. 22. 14:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Amik eszembe jutnak brit területeken játszódó filmek:

Hadak útján - Gyönyörű tájak vannak benne, Anglia és más országok, az I. világháború idején játszódik

Vágy és vezeklés - Romantikus dráma, van benne egy szép angliai kert

Üvöltő szelek - én az 1992-es verziót láttam csak, Angliában játszódik, egy emberről szól aki a semmi közepén lakik, és szerelmes egy lányba

Anyegin (1999) - romantikus dráma, egy orosz fiatalemberről szól, de Angliában forgatták

A rettenthetetlen - valamikor nagyon régen játszódik, a skótok harcolnak benne az angolok ellen

Barry Lyndon - a 18. században játszódik, egy szegény ír fiatalemberről szól, aki nemes akar lenni

Fenyves:

Folyó szeli ketté - dráma, valamikor a múlt század elején játszódik Amerikában, két testvérről szól, akik egy folyó mellett laknak

Szenvedélyek viharában - romantikus háborús dráma, kb ugyanakkor és ugyanott játszódik, mint az előbbi, három testvérről szól (az egyik itt is Brad Pitt)

Amik még szépek, de nem emlékszek fenyvesre:

Színes fátyol (2006) - Már a borítója is csodaszép, Kínában játszódik

Tavasz, nyár, ősz, tél… és tavasz - Ez egy dél-koreai film egy emberről, aki egy nagyon békés tó közepén lakik egy úszó házban távol mindentől

Az utolsó szamuráj - Japánban játszódik az 1800-as évek végén

2014. aug. 23. 06:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Esetleg A hazafi? Mel Gibson filmje, az amerikai függetlenségi háborúról szól, mezőkön és ligetes helyeken játszódik.
2014. aug. 23. 13:33
 9/9 Nickelodeon88 válasza:
Ameddig a labam birja ( So weit die Füße tragen)
2016. máj. 14. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!