Tudtok mondani jó sorozatokat?
Egyébként azért nem írtam róla többet mert személy szerint nekem kimondottan nem tetszett (a második évad elejénél hagytam abba kb), rosszat meg nem akartam írni mert tudom hogy az emberek 90%-nak bejön.
Szintén elképesztően népszerűek egyébként még ezek is:
Walking Dead (zombik)
Sons of Anarchy (bűnöző motorosbanda)
Mad Men - Reklámőrültek (passz, ezt nem láttam)
Nekem 3 sorozat tetszett igazán.
1.Dexter -Dexter Morgan(a főszereplő) a Miami rendőrségnél vérelemző , másodállásban pedig sorozatgyilkos aki csak bűnözőket öl. Közben törekszik a normális ember látszatát kelteni , családja lesz stb. Személy szerint a kedvencem ez a sorozat.
2.Kaliforgia - Hank az író Los Angelesbe költözik az új könyve sikerének érdekében. Állandóan ex barűtnője után kajtat akitől van egy lánya is. Közben bulizik,drogozik,fűvel fával lefekszik és úgy éli az életét mint egy Rockstar.:D
3.Totál Szívás - Walter White a kémiatanár az 50.születésnapján meg tudja hogy rákos és neki kezd a metamfetamin gyártásnak a volt diákjával. Szépen lassan megváltozik a személyisége és egyre nagyobb balhékba keveredik.
Amik még jó sorozatok: The Walking Dead,Mentalista,Éghasadás.
Mivel írtad hogy a tinédzsereseket szereted ezért még írok egyet:
The 100 - A föld egy elég komoly háborún van túl és lakhatatlanná válik ezért a túlélők egy ''bárkára'' költöznek. Jó pár évvel később leküldenek 100 tinédzsert(akik nagyrészt a bárkán börtönben voltak) tesztként ,hogy alkalmas e a bolygó az életre. Miután földet értek kiderül hogy nem mindenki hagyta el a bolygót . Őket földieknek hívják akik vadásznak rájuk.Közben túl kell élni a durvábbnál durvább viharokat stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!