Létezik ezekhez hasonlóan jó sorozat? The Killing, Breaking Bad, True Detective, Ray Donovan.
Szia,
Ez a négy nekem is nagy kedvencem, ajánlanám még: Hannibal, Banshee, Sons of Anarchy, The Leftovers, The Fall, Broadchurch, Fargo, The Bridge, Secrets & Lies, Sherlock /BBC/, Bates Motel, Homeland
Ez tényleg mind minőségi. /legalábbis nekem/ Ami nyomozós és sötét hangulatú a The Fall és a Hannibal. The Bridge is is sötét hangulatú, de más módon.
A másik The Killing-es kérdésedhez is írtam választ :)
Már sok válaszodat olvastam amúgy, nekünk nagyon egyezik az ízlésünk :)
Köszönöm szépen! Utánanézek majd ezeknek, szinte mindről jó kritikákat olvastam már.
Időközben én is befejeztem a The Killing- et, hát azt hiszem, egyetértünk. Nálam felzárkózott a Breaking Bad mellé. Ez a Linden- Holder- páros nagyon jó. És annak is örülök, hogy happy end lett a vége, azóta tök jó a kedvem..:-) Csak azt sajnálom, hogy elkaszálták a sorozatot, annyira nézném tovább.
Én is néztem volna még simán, de jó lett volna, ha hosszabb ez az évad is...
Bírnám, ha valaki megint "megmentené" ezt a sorozatot, és lenne egy ötödik évad :)
Amúgy a Longmire az milyen? Még eddig kimaradt,nekem de olvastam már róla...
Köszi!
Ha nyomozós és lassú, akkor már nem lehet rossz. :) Azt olvastam, western jellegű, igaz ez? A westerneket nem igazán bírom, de ez mondjuk nem jelenti azt hogy nem jöhet be a sorozat, mert jókat olvastam róla. Úgyhogy majd lehet hogy bepróbálom egyszer, de most nem tudom beilleszteni, mert annyi mást nézek :)
Fargo, zseniális
Emellett Hannibal, The Fall (ha a The Killing tetszett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!