Melyik HORROR filmeket szeretitek? Minél több cimet kérek! FONTOS!
Figyelt kérdés
Léci irjatok minél többet, sokat jelentene!Köszi2010. jan. 14. 20:26
1/10 anonim válasza:
Thrillerekek is írok:
Kör 1,2
Fűrész 1,2,3,4,5
Hívatlan vendég
Dermesztő szél
Átok 1,2,3
Alkonyat (az is thriller)
Aki bújt, aki nem
Ezt éldd túl!
Félelem.com
Végső állomás részei
Pokolba taszítva
Véres valentin
Az utolsó ház balra
2/10 anonim válasza:
Nekem az Aliens a kedvencem, aztán pedig az Event Horizon. Hellraiserből láttam az első négyet-ötöt kb. Ezeken kívül nem sok horrort láttam ami úgy különösebben lekötött volna. A "nem félős", azaz komolytalan horrorok közül pedig: 1000 halott háza 1-2, ezeket szeretem, de nem ajánlanám senkinek. Vicces a Hullajó, de a Bad Tastet is szerettem. Rodrigez Planet Terrorja nagyon király, és Motel két részét is szeretem. Most ezek jutottak eszembe.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, már láttam mindet, de fö a szándék! :)
2010. jan. 14. 20:39
4/10 anonim válasza:
1408, A holtak hajnala, A holtak napja,Az élőholtak éjszakája, Az élőholtak visszatérnek I. II. (horror-vígjáték:P)
Ideglelés 1,2 Gyilkos tinik, Ragyogás, A köd, Csontbetegség, Árvaház, Re-Animator, Rec
és még van egy csomó
5/10 A kérdező kommentje:
21:07-ES vagy bárki aki tudja, a CSONTBETEGSÉG kb miröl szól? Érdekelne! Irjatok, köszi.
2010. jan. 14. 21:11
6/10 anonim válasza:
Csontbetegség
"Alex bizarr, gyógyíthatatlan csontbetegségben szenved. Felesége, Kristen ápolja. Thomas, Alex barátja boncorvosként dolgozik és éjszakánként a temetőből lop emberi húst, amit a gyógyulás reményében megetetnek Alex-szel, ez azonban nem várt következményekkel jár."
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. jan. 14. 21:41
8/10 anonim válasza:
www.moovie.hu <-- itt meg is keresheted és meg is nézheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!