Miert szol a Filmek 90%-a verekedésről, oldoklesrol, háborúról, halálról, idegen lényekről?
Kérdező, az a baj hogy 20 évesen (ezt a nevedből gondolom) nem értél el arra a szintre, hogy egy star wars-szerű filmet értékelj. Nem vagyok fan (egyáltalán nem), de tudom, hogy jó film, a története akkoriban teljesen korszakalkotó volt. Több szálon mennek az események, van háttér(/rejtett)információ benne. Az egyik leghíresebb idézet innen származik.
Rocky - indítsd el a filmet, fogj a kezedbe egy papírt és egy tollat. A percek megjelölésével írd le hogy mikor milyen főbb esemény történik.
Harcosok klubja - Hozzáértők által, az egyik legjobban vitatott film. A narráció vezet (/megvezet). A végére hagyták a csattanót. Egy emberi tudat megelevenedését nézhetjük végig.
Sin City - Na ez a film egy műremek! Nem is tudom honnan kezdjem a dicshimnuszt, ezért inkább meg sem próbálom, mert a karakterlimitet kiütném!
Valahol a legelején leírtam hogy kismillió más kategória létezik. Ha nem tetszik neked az akciófilm akkor miért nem nézel más műfajt?
# 6!
Azt mondtad h tanulmányoztál ilyen filmeket. Mi volt a célja a tanulmányodnak? Mire jutottál, mire akarják programozni a fiatalságot? Arra h igyon vagy hogy a testi örömök jók? Hát ezt ezek nélkül is csinálom/tudom, még sem lettem egy aberrált állat.
S még valami NE DOBÁLÓZZ VÉLETLEN SZÁMOKKAL! 99%? 100 filmből 1 elfogadható? Mivel azt írtad hogy az "információid szerint" ezért arra kell gondolnom hogy az információforrásod elég gyér, vagy te nem tudod a forrást jól megválasztani, ami ebben a témában elég nagy hiba. Ezen feltevésből adódik, hogy az egész kommented értéktelen.
Lezárás:
1, Ne dobálózzatok számokkal
2, Ha valami nem tetszik ne nézzétek
3, Ha valamit nem értesz nézzetek utána
4, Miért nem írtad hogy nem nézed a barátok közt-öt vagy az éjjel nappal budapestet? Egyik sem számít sem korszakalkotónak, se jónak. BK-t már ezer éve nem láttam, így nem tudom lehordani szakszerűen. A másikból megnéztem 1-2 részt és azt kell hogy mondjam, hogy a fiktív realiti műfaj magyarul annyit tesz: "át leszel bszva, de mi szóltunk". A karakterek nem valósak (pedig a műfaji elnevezés...), szélsőséges nézeteket képviselnek, de csak azokba mernek belemenni, amit vagy teljesen elfogad az átlagember, vagy teljesen elutasít (izomagy, plázacica, a bolondos idióta akit kívülről nézve csak szeretni lehet stb). Botránykeltésről szó sem lehet, nem próbálnak kultúrát csempészni a műsorba, nem tárgyalnak semmilyen fontosabb témát (még annyira sem mint egy rajzfilm)! Tipikusan egy olyan műsor amit annak az átlag alatti embernek írnak akinek az intelligenciája nem éri el a normális szintet és elég neki azt látni hogy nála ki mennyivel ér kevesebbet, vagy mennyire távol van tőle a biztos anyagi jó lét.
ui.: Mivel elküldés után láttam, hogy írtál, az utolsó pontot vedd figyelmen kívül.
ui2.: Nézz dokumentum filmet az valós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!