Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok mondani olyan sorozatok...

Tudtok mondani olyan sorozatokat amik tetszenének nekem?

Figyelt kérdés

Nyár van, semmi tennivalóm nincs. Szinte az összes osztálytársam külföldön vagy Balatonon van. Eddig bírtam, de megint találtam egy sorozatot amit néznem kell :D Tudom, hogy milyen vagyok, nem szabadna sorozatokat néznem, mert teljesen rájuk kattanok és elolvasok minden velük kapcsolatos dolgot. Kb. másfél órája fejeztem be az Agents of S.H.I.E.L.D.-et és máris enyhe depresszióm van :D Nem tudok mit kezdeni magammal, a sorozatok teljesen olyanok mint a drogok, legalábbis számomra. Ha megnézek egyet, akkor dönthetek, hogy vagy találok egy másikat, vagy egy hétig zokogok egy sarokba (talán enyhén túldramatizálom, de akkor is). Milyen sorozatokat ajánlanátok nekem? Glee, Kertvárosba száműzve, Grace klinika, Szex és New York, Orange is the new black és az Odaát az amit befejeztem eddig. Youtube csatornákat is mondhattok, jelenleg 36-ra vagyok feliratkozva. Nem fogom leírni őket, csatolnám inkább képbe :D

[link]

Akár Youtube csatornát mondtok, akár sorozatot, mind a kettőt nagyon megköszönném :)

2014. aug. 18. 17:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én is nagyon rátudok szokni a sorozatokra..azt mondta anyám hogyha még 1 PLL részt megnézek akkor kibassza a laptopomat az ablakon.:D

Awkward

Skins

The Originals

The Vampire Diaries

Carrie naplója

The American Horror Story

Pretty Little Liars (legjobb!!)

Gossip Girl

The Secret Circle

2014. aug. 20. 16:26
 12/18 A kérdező kommentje:
Úúú, az Awkward-ot nagyon szeretem ! :D Annál is felzárkóztam a nyáron. Hasonló az awkward-hoz a Faking it, és az a sorozat óriási! Alig várom, hogy végre nézhessem a második évadot! :D
2014. aug. 20. 16:30
 13/18 anonim válasza:

Barátok közt :P

RTL 20:50

2014. aug. 20. 22:10
 14/18 A kérdező kommentje:
Höh. Höhöh. nem.
2014. aug. 20. 22:25
 15/18 A kérdező kommentje:
:D
2014. aug. 20. 22:25
 16/18 A kérdező kommentje:
Most fejeztem be a Happy Endings-et. Nagyon jó sorozat! :D Kár hogy csak három évad van.
2014. aug. 21. 19:35
 17/18 anonim ***** válasza:
#11 válaszoló vagyok. Én amióta nem megy a viván az awkward azóta azt sem tudom hol tart az a sorozat..pedig nagyon szerettem, és az utolsó rész amit láttam az az amikor Jenna meg Matty valami filmet néznek a többi végzős diákkal. Kérdező te hol szoktad nézni?:)
2014. aug. 21. 21:24
 18/18 A kérdező kommentje:
Fú, én még asszem nem is a viva-n néztem, hanem az mtv-n, ha ez lehetséges. Aztán egy idő után abbahagytam és amikor nem volt sorozatom amit nézhettem volna, akkor elkezdtem nézni a harmadik évadtól, mert nem tudtam, hogy hol hagytam abba :D
2014. aug. 21. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!