Egy régi filmről van szó, melyik lehet ez?
Figyelt kérdés
Egy srácról szólt aki talált az iskola(nem vagyok benne biztos) egyik falában valami nagyon régi paradicsomlevet vagy szörpöt vagy mit, és amikor megitta onnantól kezdve az akaratával tárgyakat tudott mozgatni. Persze ez az erő az idő múlásával eltávozott ahogy kiürült a szervezetéből a "szörp" szóval bizonyos időnként mindig kortyolnia kellett. Ez egy elég régi film, szerintem még meg sem voltam amikor ez volt és még videó kazettán láttam 95-ös születésű vagyok mellesleg. Ha valaki tudja a címét hálás lennék. :)2014. aug. 18. 03:45
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :D Már hónapok óta idegesített, hogy mi lehet a címe :D Bár abban biztos vagyok, hogy én nem erre a címre emlékeztem, mert amikor elolvastam egyáltalán nem tűnt ismerősnek, de ez az, és köszi még egyszer :D
2014. aug. 20. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!