Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Honnan lehet angol feliratokat...

Honnan lehet angol feliratokat letölteni?

Figyelt kérdés
Rengeteg oldalon keresgéltem, mindenhova elirányítanak, minden más programot töltetnek le. Ha tud valaki egy jó letöltős oldalt mondani, azt megköszönöm.

2014. aug. 17. 19:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem enged a rendszer feliratos oldalakat linkelni, de ha az alábbi oldalon (a címsáv látszik a képen) a felirat adatlapjának megnyitása után csak arra a szövegre kattintasz, ahova a piros nyilat raktam, akkor csak a feliratot töltöd le, egyéb szemetet nem. Minden más "letöltés" gombot, meg egyéb marhaságot hagyj figyelmen kívül! Ha nem használsz adblock pluszt, esetleg reklámablak megjelenhet, azt csak bezárod és annyi. Ezen az oldalon van a legtöbb felirat azok közül, amiket én ismerek.
2014. aug. 17. 19:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Íme:

[link]

2014. aug. 17. 19:37
 3/4 anonim ***** válasza:
2014. aug. 18. 15:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2014. aug. 18. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!