Melyik ez a (z elég beteg) film?
Figyelt kérdés
Egy jelenetre emlékszem: az történik, hogy a népesség a föld alatt van, és mindenki úgy néz ki, mint valami heavy metal-énekes, kakastaréjokkal, meg szegecsekkel, meg minden; és bejön egy targona, amihez elöl hozzá van kötözve egy ember, és megáll egy kút fölött; a kútban pedig benzin, vagy valami hasonló gyúlékony dolog van. Odamegy egy nő, kicsit incselkedik a kikötözött emberrel, lefetyelő mozdulatot csinál a nyelvével, majd beledobja a cigijét a kútba, mire az meggyullad, megsütve a kikötözött embert.
Nem tudom, mit csinált az ember, nem tudom, kik a földalatti társaság, meg mért vannak föld alatt, csak ezt az egy jelenetet láttam a filmből.
2014. aug. 17. 15:26
1/1 anonim válasza:
hát ezt nem tudom, de nézd meg a Mad Max filmeket( a 2. rész nagyon ilyen) és az 1994-es Holló c. filmet amiben Brandon Lee szerepel, az is biztos tetszeni fog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!