Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mennyire jó az ördögűző című...

Mennyire jó az ördögűző című film?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a horror filmeket, és ezt már rég meg akarom nézni, mivel állítólag ez a legfélelmetesebb horror, viszont nemrég láttam, az Ómen-t, amire szintén azt mondták, hogy ilyen, meg olyan jó, közbe szerintem meg nem egyáltalán nem volt nagy szám, szval egy kicsit elbizonytalanodtam. Valóban jó film az ördögűző?

2014. aug. 17. 00:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is nemrég néztem meg az ördögűzőt és az óment is. Nekem az ómen jobban tetszett. Az ördögűző NEM félelmetes legalábbis nekem nem volt az. Az volt a bajom vele, hogy rettenetesen vontatott és elég unalmas. Nekem ez a véleményem. :)
2014. aug. 17. 20:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Megnéztem én is, hát egyes részek inkább viccesek voltak mint félelmetesek.. Sajnos ebbe a filmben is csalódnom kellet, és nem értem, hogy tartozhatnak ezek a "legjobb" horror filmek közé..
2014. aug. 18. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!