Pár kérdés a Narutoval kapcsolatban?
Lenne pár kérdésem a shippuuden történetét illetően. Jelezném, hogy SPOILER lehet benne, tehát csak saját felelősségre olvassátok tovább.
Az egyik az lenne, hogy Chouji miért lett sovány? Ha jól emlékszem, akkor történt amikor a feltámasztott Asumával harcoltak, de már nem emlékszem pontosan, hogy miért fogyott le ilyen drasztikusan. Talán a chakrából formált szárnyak miatt?
A másik, hogy amikor Kakashi átszúrja Rin mellkasát a chidorival azt pontosan miért is teszi? Miért ő öli meg Rint? Valami elmeáthelyező jutsut használhatott az ellenség, amilyet a Yamanaka klán használ?
Erről pedig már csak a véleményetek érdekelne: Észrevettem egy csomó jelet a Narutoban, ami eléggé Sátáni és Illuminati jellegű. A 666 és a 6-os szám gyakori jelenléte, a holdról való irányítás, mindent látó szemek, ördögszarvacskák, szemek piramisok tetején, démonok. Rikudou sennint is úgy ábrázolták sokszor, mintha ő lenne maga az ördög. Miért rajzoltak neki szarvakat? Miért van hatos a ruháján? Na és hatosok körülötte? Nem ismerem a japán kultúrát, az is lehet, hogy ott ezek mást jelentenek, de azért elég különleges, hogy a sorozat története ezen dolgok körül forog. Mielőtt bárki leírná, hogy összeesküvés elméletet gyártok leszögezném, hogy szeretem a Narutot, csak belegondoltam, hogy azért véletlenül mégsem rajzol le az anime alkotója ilyen dolgokat és nem alapozza erre a történetet. Mit gondoltok erről?
igen a chakra szarnyak miatt fogyott le.
azert olte meg rint-mert bele volt pecsetelve a 3farku, es rint akartak felhasznalni a kodrejtekiek egy konoha elleni tamadashoz. a falu vedelmeben nem volt valasztasa (es egyebkent nem szandekosan olte meg, hanem rin "szaladt bele" a chidoriba
azok nem hatosok. sem a kopenyeken, sem a nyaklancokon, sem a sharinganban.
a szarvak, haat, ja, ebben azert van valami fura, de mondjukpiramisokra nem emlekszem a narutobol...
A két kérdésemre már megtaláltam a választ a sorozatban is. Chouji elfogyasztotta a chakráját, mint kiderült a későbbi részekből. Rin pedig a falu érdekében lett öngyilkos.
Az mondjuk érdekelen, hogy, ha azok nem hatosok, akkor mik? És miért pont hármasával szerepelnek, ami 666, azaz az ördög száma?
Egyébként most nagyon várom a 373. részt, pont most nyújtja az eddigi legjobbját a sorozat, még sosem élveztem ennyire. Ez az utoló pár rész nagyon jó lett és még mlyen jó lesz a folytatás, most, hogy a dolgok ilyen irányt vettek. Nem is értem annak hol az esze, aki szerint a shippuuden egy szar lett. Pont most a legizgalmasabb.
"Az mondjuk érdekelen, hogy, ha azok nem hatosok, akkor mik? És miért pont hármasával szerepelnek, ami 666, azaz az ördög száma? " - ha nem hatosok akkor logikusan következik h nem az ördög száma.
nem is 3asával szerepelnek, ( a sennin palástján 9 van, a nyakláncon meg hat.
egyébként is kilencesre hasonlít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!