Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valami jó sorozat?

Valami jó sorozat?

Figyelt kérdés

Tudnátok valami jó sorozatot ajánlani? Melyek a kedvenceitek, mit néztek mostanság?

Én ezeket nézem/néztem és ezek a kedvenceim...

1# Breaking Bad

2# True detective

3# The Walking Dead/ Turn

4# Sherlock (Igazából, fôleg a szinészek miatt szeretem)

5# Hannibal

+1 Fargo (Az 1. season jó volt, de ha lesz 2. nem vszinû, hogy tovább nézem.)

2014. aug. 16. 01:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
26%
Hát igen a Sherlock soriban én is csalódtam, főleg a 3. szezonban... SPOILER! (:D) Az valami eszméletlenül béna, hogy Mary valami bérgyilkos vagy mi... Meg valahogy nekem az egész évad felépítése nem tetszik, az eddigi évadok sem voltak hibátlanok, de azok még bejöttek... SPOILER VÉGE! Amúgy még így is tovább nézem, mert nagy Benedict Cumberbatch fan vagyok. Remélem azért a 4. évad jobb lesz :/ Egyébként tényleg azt ajánlom, hogy a Breaking Bad-et nézd, mert az eddig felülemelkedik az összes sorozaton amit eddig láttam. Még úgy is, hogy nagyon nem komálom Mr. White-ot játszó színészt...
2014. aug. 16. 17:47
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
Ja a kérdező voltam...
2014. aug. 16. 17:48
 13/25 anonim ***** válasza:
6%
Igen, pont így érzek én is. Továbbra is kedvenc és nézni fogom, mert az nem kérdés, hogy ez egy profi sorozat, profi színészekkel meg mindennel de személyes szinten eléggé csalódás lett a vége. A felépítéssel nekem az volt a bajom, hogy túlzásba estek. Azt akarták, hogy minden 'over the top' legyen. Mert most mi lesz ha néha kicsit visszavesznek és valami olyat csinálnak amit mondjuk már előttük más is? Semmi. Olyan érzésem volt mintha beleléptem volna egy hangyabolyba és ezerfelé szaladtak volna a pici hangyák, vagy mint amikor túl sokat markolsz és minden kiesik a kezedből. Egyszerűen annyi információt meg akciót belepakoltak hogy lehetett kihozni egy normális sztorit, folyton ugráltak ide-oda, nem volt egy perc nyugtunk se, nem lehetett valami kapcsolatot kialakítani a szereplőkkel... Mary meg... Azzal meg az volt a baj szakmai szempontból, hogy egyszerűen lehetetlen rendesen beleélni magad, hogy egyetlen embert (John) ennyi csapás érjen... Most miért nem lehetett valaki mást is megszívatni? Meg persze mint Watson imádó, elég felháborító, hogy milyen nevetségessé tették a figuráját.
2014. aug. 16. 18:26
 14/25 anonim ***** válasza:
51%
A Breaking Bad és a True Detective mellett a The Killing a kedvencem, szerintem a felsoroltjaid alapján ez is tetszene. (A The Walking Dead is nagyon jó.)
2014. aug. 16. 19:24
 15/25 Lestat_626 ***** válasza:
37%
Bates Motel, American Horror Story ;)
2014. aug. 22. 10:44
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

(14- es voltam)

Tegnap belekezdtem a The Strain c. új sorozatba. Vámpíros, de nem "jók', hanem kifejezetten félelmetesek. Egyelőre 6 rész van, ígéretesnek tűnik.

2014. aug. 22. 12:13
 17/25 anonim ***** válasza:
34%

Én ezeket ajánlanám:

Sons of Anarchy, The Killing, Homeland, Person of Interest, Banshee, The Fall, The Leftovers, Ray Donovan, The Bridge, Utopia, 24, Prison Break, Orphan Black

2014. aug. 22. 13:55
 18/25 anonim ***** válasza:
3%
Under the dome a legjobb*-* (búra alatt)
2014. aug. 22. 20:36
 19/25 anonim ***** válasza:
17%
A Pretty Littl Liars nagyon jó, csak ajánlani tudom!
2014. aug. 23. 15:33
 20/25 anonim ***** válasza:
37%
Még egy nagyon jót találtam: Happy Valley (egyáltalán nem boldog, sőt). Egyelőre 1 évados, azon belül 6 részes. Kicsit a Fargo- ra emlékeztet (a mozifilmre).
2014. aug. 23. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!