Vámpírnaplók vagy True Blood? Esetleg hasonló?
A vámpírnaplókról nem tudok nyilatkozni.
A true blood-ot néztem, kb az első 3 évadot, nekem tetszett, csak túl "szappanoperás" és idegesített a főszereplő csaj, de nagyon.
A supernaturalból is kb. az első 3 évad volt meg, nem kell parázni, nem ijesztő, szerintem ugyanúgy tiniknek készül, mint az előbbiek, ha a fringe-dzsel nem volt gondod, ezzel se lesz.
Az Odaát nagyon jó! Szerintem egyáltalán nem nagyon ijesztő, semmivel sem rosszabb, mint egy átlagos horror szintje, viszont cserébe mindig szétrúgják a szörny sggét a végén (és pár évaddal később gyakorlatilag alig marad egyepizódos csakis szörnyirtós rész, mert a történetszálra kezd el fókuszálni), érdekes a sztori, jó poénok vannak, meg hát szép emberek vannak benne akiket jó nézni :) Van egy olyan hangulata, amit egyik másik sorozatban sem találtam még, nekem ez a kedvencem.
Lost Girl-t néztem pár részt, esetleg belenézhetsz, ha szeretnél, nem volt rossz, csak engem nem kötött le egy idő után.
Sleepy Hollow az fincsi, az ajánlom bátran :)
Ha Vámpírnaplókat néztél, akkor gondolom az Originals biztos ott van neked, de azért megemlítem, tánha :)
Todd and the Book of Pure Evil is elég más kategória, de én a fejem szétröhögtem rajta, szóval csekkold, ha esetleg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!