Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok jó zombis filmeket?

Tudtok jó zombis filmeket?

Figyelt kérdés

Olyan zombis filmet keresek ami mondjuk hasonlít a Walking Dead-re (tudom hogy sorozat)...ne régi film legyen ,inkább az ujjabbak tetszenek pl : z világháború (mondjuk a történet ratyi volt de am tetszett).

A zombieland-et , és az eleven testeket láttam már azok is tetszettek . mondjuk ha van hasonló a legenda vagyok -hoz az is jó lenne ...

2014. aug. 15. 00:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Elolvastam a kérdésed, mondom, na Walking Dead... Látom, hogy megemlíted... Mondom akkor Word War Z, aztán olvasom, látom azt is írtad, mondom akkor Legenda vagyok, erre azt is leírtad,szóval kérdező, téged nem szeretlek :D Amúgy a Kaptár nagyjából ami még zombisnak mondható, bár az összetettebb de az is nagyon jó, vagy a Ponty Pool, holtak hajnala:)
2014. aug. 15. 03:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom nálad mi számít újnak. A 2000-es filmek nálam még azok ez esetben. Nem gyártanak minden évben 10 zombis filmet mert akkora kereslet nincs rá. Azokon kívül amiket felsoroltál nem igen van más zombis film mostanság, úgyhogy ezeket írnám:

Tébolyultak(nem kimondott zombik de hasonló téma)

Haláli hullák hajnala

28 nappal később

28 héttel később

REC filmek

Holtak hajnala

Kaptár filmek

2014. aug. 15. 13:45
 3/3 Das ist Fancs válasza:

holtak hajnala

holtak naplója

holtak napja

holtak földje

náci zombik

2014. aug. 17. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!