Csak velem van ez igy?
Figyelt kérdés
Valamiért a Leslie Nielsen filmeken pl végig szakadok, az amerikai pitén, a project x-en, vagy a boraton, a jackassan főleg még el sem mosolyodom mig a barátaim sirnak a röhögéstől, velem van a baj, egyszerüen nem értem mi a szórakoztató más f@$zán stb...2014. aug. 14. 23:23
1/6 A kérdező kommentje:
*velem van a baj?
2014. aug. 14. 23:25
2/6 anonim válasza:
a project-x -et láttam és én se sirtam a röhgéstöl ...nekem nem tetszett. a borat -ot meg nem voltam hajlando megnézni mert beletekertem és szerintem undorító az egész , ja és a jackass-ről meg annyit h egy idiótákról szóló sz*r ...szval nem csak veled van így :P
3/6 anonim válasza:
Mert te más vagy,vagy túl idős.Tinikorban a szexről,buliról,örültségről kell,hogy szóljon az élet,ezt ábrázolja az Amerikai Pite is.Borathoz és jackasshez pedig már csak az kell,hogy milyen poénokat szeretsz,beteges,őrült,stb.
4/6 Kini :)) válasza:
Az amerikai pite az jó, de a Borat tényleg hülyeség...Szerintem :D
5/6 anonim válasza:
A Project X-en azért nem, mert egy rakás kaki.
Az Amerikai pitéből meg van 8 kb. ugyanolyan, azt is tök felesleges megnézni.
A Borat egynek elment, én bírtam.
A Jackass meg hasonló a fail compilation videókhoz én imádtam minden részét (jó, nagypapás gyengére sikerült) lányként. :D Egyedül a hányós, pisis, kakis részeket nem annyira toleráltam, azokat áttekertem ha lehetett.
6/6 anonim válasza:
Az Amerikai Piték rohadt jók :D nem tudom mit nem szerettek benne.Többi meg kedvtől,poéntól függ. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!