Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » HORRORIMÁDÓK! JÓ horror film...

HORRORIMÁDÓK! JÓ horror film cimekre lenne szükségem, amik hasonló jellegüek mint a : Halálos kitérö, Árvaház, Borzongás, Katakombák, Végsö állomás, Gyilkosság online, Félelem.com?

Figyelt kérdés
Szeretem az igazi jó horrorokat amikben nincsenek vámpirok, azokat nem szeretem mint pl a holtak hajnala stb. Köszi a válaszokat!
2010. jan. 13. 20:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Rec, Ils, Vertige, Calverine, 30 Days of Night, The Children, Trick r Treat, Wolf Creek, Pandorum, Calvaire, Inside, Frontiers, Doghouse, Zombieland, Eden Lake

Mindegyikhez van magyar felirat, szinkron ha jól tudom csak a Wolf Creek-hez és a Rec-hez.

2010. jan. 14. 13:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Halálos kitérő egy sima slasher szóval az összes Friday the 13th, Black Christmas, Halloween stb...akad bőven

Egyébként amiket felsoroltál azok között cseppnyi összefüggés sincs szóval akad választék.

Mellesleg mi a baj a Holtak Hajnalával? Abból még a remake is nézhető volt

2010. ápr. 8. 22:41
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Sőt ha már itt tartunk, a vámpírokkal mi a baj? :)

Vámpír≠napfényben csillogó különc tinédzser

2010. ápr. 8. 22:45
 14/17 anonim ***** válasza:
78%

Ezt éld túl(Stay alive)

Nem túl nagy de jó :)

2010. aug. 3. 16:53
 15/17 Baby Firefly ***** válasza:
Viharszigetet ajánlom ;)
2011. nov. 11. 21:33
 16/17 anonim ***** válasza:
A fogorvos,Dr. halál címen is fut.
2013. máj. 30. 00:18
 17/17 anonim ***** válasza:
the human centipede
2013. máj. 30. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!