A Guardians of the Galaxy, mennyire jò film?
Magyarországon csak holnaptól fogják játszani a mozik,szóval nem hiszem hogy eddig olyan sokan látták volna.
Amúgy én holnap vagy holnapután szinte biztos hogy megnézem a moziban,mert ahogyan írtad mindenhol szét van hypeolva és érdekel hogy tényleg olyan jó-e,mint ahogy azt írják.
9,5 pontot adtam neki, szigorú mércével. Néhány jelenetet leszámítva amit viccesnek szántak, de inkább csak idegesítő lett, tökéletes film. Olyan amit vártam, nem csalódtam, most jöttem a moziból, megéri megnézni... Bár ez nem a film hibája, de egy szadista kitalálta hogy Starlord-ot fordítsák le, és így űrlord lett belőle.... ez van nagy az Isten állatkertje. Remélem valaki majd megcsinálja hogy az eredeti hangból kivágja az a 4-5 alkalmat amikor kimondják, és rávágja oda amikor azt mondják űrlord....
Lényeg a lényeg, baromi jó film, érdemes érte pénzt adni.
Én ma néztem meg Imax 3D-ban az Arénában és azt kell hogy mondjam hogy jó film,semmi extra,egy jó kis kikapcsolódás,egy kis akció,jó poénokkal fűszerezve.Szóval megéri érte pénzt kiadni.Talán az egyik legjobb Marvel film
Nálam ez egy 8/10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!