Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Guardians of the Galaxy,...

A Guardians of the Galaxy, mennyire jò film?

Figyelt kérdés
A neten mindenhol szèt van hype-olva. Nektek mennyire tetszett? Mèg èr egy megnèzèst, vagy várjam meg amíg fent lesz a neten, nem cam-os verzióban?

#film #mozi #hype #gurdians Of the galaxy
2014. aug. 13. 15:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jó! :) humor-dráma-humor-dráma-happy end Szerintem 1 mozizástm egér, vannak ettől sokkal rossz filmek is... Nameg ez marwell film... :)
2014. aug. 13. 17:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Magyarországon csak holnaptól fogják játszani a mozik,szóval nem hiszem hogy eddig olyan sokan látták volna.

Amúgy én holnap vagy holnapután szinte biztos hogy megnézem a moziban,mert ahogyan írtad mindenhol szét van hypeolva és érdekel hogy tényleg olyan jó-e,mint ahogy azt írják.

2014. aug. 13. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:

9,5 pontot adtam neki, szigorú mércével. Néhány jelenetet leszámítva amit viccesnek szántak, de inkább csak idegesítő lett, tökéletes film. Olyan amit vártam, nem csalódtam, most jöttem a moziból, megéri megnézni... Bár ez nem a film hibája, de egy szadista kitalálta hogy Starlord-ot fordítsák le, és így űrlord lett belőle.... ez van nagy az Isten állatkertje. Remélem valaki majd megcsinálja hogy az eredeti hangból kivágja az a 4-5 alkalmat amikor kimondják, és rávágja oda amikor azt mondják űrlord....

Lényeg a lényeg, baromi jó film, érdemes érte pénzt adni.

2014. aug. 14. 14:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Én ma néztem meg Imax 3D-ban az Arénában és azt kell hogy mondjam hogy jó film,semmi extra,egy jó kis kikapcsolódás,egy kis akció,jó poénokkal fűszerezve.Szóval megéri érte pénzt kiadni.Talán az egyik legjobb Marvel film

Nálam ez egy 8/10

2014. aug. 14. 21:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Én ma megyek megnézni, szerencsére nem magyar hangosan nézem :) Az a baj, hogy amikor az Avangers kijőtt mindenki hypolta, és amikor én megnéztem nekem speciál nem tetszett, ezért nem akartam eddig megnézni...
2014. aug. 15. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!