Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miről szol a denetion cimű film?

Miről szol a denetion cimű film?

Figyelt kérdés
Sajnalom hogyha rosszul irtam a film cimet de horrorfilm (azthiszem) de mar szeretnek nezni egy jo horrort es mivel josh hutcherson a foszereplo gondolom eleg jo film lehet:-D

2014. aug. 13. 13:58
 1/3 A kérdező kommentje:
*Detention:-D
2014. aug. 13. 14:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Nos, a sztorija igen érdekes mindenesetre én nem nevezném horrornak, inkább horrorr paródia. Hát az igaz, hogy Josh Hutcherson jól játszik benne de a többi filmje azért jobb. Arról szól, hogy a végzős diákok egy bálra készülnek, miközben a moziban megjelenik egy új horrorrfilm a Hamipipőke2 és erre mindenki feltétlenül elmegy. Aztán különös dolgok történnek, a diákok sorban halnak meg, egy hamupipőkének beöltözött valaki miatt. Mindenkinek kiderül a múltja, az igazgatótól kezdve a mutáns nagymenőig, furcsa dolgok történnek a partin aztán az iskolában elzárást kap pár gyanusított diák, pont a bál napján és addig nem mehetnek el amíg ki nem derül ki volt a gyilkos. Az elzárás közben megismerkednek a "kapucnis gyerekkel" aki mesél nekik pár érdekes dolgot, így nemsokára kiderül hogy ki a gyilkos és, hogy hogyan lehet megakadályozni az egész világ( vagy a város) elpusztítását. Jó film, van benne időutazás meg marslakók meg szerelmi bonyodalmak úgyhogy szerintem párszor azért meg lehet nézni. Josh Hutcherson meg tényleg jó ebben is (Clapton nem táncol). :D
2014. nov. 6. 15:42
 3/3 jojo néni ***** válasza:
Kosziiiii
2015. febr. 4. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!