Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikor szinkronizálják a dr....

Mikor szinkronizálják a dr. Csontot?

Figyelt kérdés
már hónapok óta a 8. évad 17. részig van szinkronizálva, mikor már feliratosan fent van a 9. évad is.

2014. aug. 13. 12:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Amint úgy dönt az adott kereskedelmi csatorna, hogy leadja a további részeket. Ezt mi nem tudhatjuk előre. De gondolom, előbb- utóbb folytatják, mert jó a nézettsége.
2014. aug. 13. 20:42
 2/12 A kérdező kommentje:
remélem :)
2014. aug. 14. 10:45
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia! Pontosat nemtudok, lehet már el kezdték, de a 8.évadot konkrétan már másodszor szakítják félbe!!! Így nem lehet azt se reálisan nézni, hogy milyen gyorsan készül el a 9.évad szinkronja, tekintve hogy több, mint 1éve lassan 14hónapja hogy elkezdték a 8.évad 1.részét majd volt egy nagy szünet már nemtudom miért, azt most leadtak még részeket, aztán pár hét múlva, úgyhogy már csak 2epizód van a 8.évadból bejelentették, hogy 6hét szünet a Celebes badarság miatt.

Csak remélni lehet, ha majd november ( azhiszem 10én és 17én) lemegy a maradék két epizód, rögtön kezdik a 9.évadot ami a minimum lenne, hogy szünet nélkül akár rögtön a 10.évaddal folytatva adnának le!!

2014. okt. 15. 20:14
 4/12 A kérdező kommentje:
ja, néztem h szinkronizáltak már :) amugy ki nézi azt a celebes hülyeséget?
2014. okt. 16. 19:25
 5/12 A kérdező kommentje:
akkora hülyeség..
2014. okt. 16. 19:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Nemtudom de én sem nézem, de azt nem értem, hogy mért nem várhatott míg lemegy a kkét maradék rész? Dehát a retek klubtól én semmi jót nem várok, de a cool-ra még csak most érkezett a 7.évad. Úgyvagyok vele megnézek egy részt angolul mennyire éretem, és ha nem vész inkább dvd-n fogom tovább nézni külföldről, ott legalább nem szakad meg ilyen jelegtelen baromságok miatt
2014. okt. 17. 11:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Egyébként, miért nem nézitek felirattal, neten? Amint leadják az USA- ban, másnap már fel is van töltve, és néhány napon belül rajta van a magyar felirat is. Én csak így nézek minden sorit, már csak azért is, mert az eredeti hang mindig sokkal jobb.
2014. okt. 17. 21:47
 8/12 anonim ***** válasza:
Mert nekem nem magyar felirat kell hanem angol, pl ezért :)
2014. okt. 18. 08:31
 9/12 anonim ***** válasza:
Másik kedvencem CSI-t felirat nélkül eredeti nyelven nézem, de ha megy a tévébe bármikor szívesen megnézem^^ De mivel épp CSI maratont tartok, msot nemtudnám elkezdeni a Bonest, Brenann hülye dumái miatt meg kell a felirat, de akkor már inkább angolul az is
2014. okt. 18. 08:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Az más. Én nem vagyok még ennyire profi, hogy elég legyen az angol felirat. Egyébként a nézzsorozatok.hu- n egy darabig fent szoktak lenni az újabb keletű részek angol felirattal is.( Meg, gondolom más oldalakon is.) Igaz, egy idő után törlik.
2014. okt. 18. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!